Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR, a venit la pelerinajul Sf. Cuvioase Parascheva. Este însoțit de latifundiarul Gigi Becali

George Simion, președintele AUR, a venit la pelerinajul Sf. Cuvioase Parascheva. Este însoțit de latifundiarul Gigi Becali

14 oct. 2024, 11:08,
Redacția BZI în Local

George Simion, președintele AUR, a venit la pelerinajul Sf. Cuvioase Parascheva. Politicianul participă la Sf. Liturghie alături de latifundiarul Gigi Becali.

„E un moment de mare însemnătate pentru toţi creştinii ortodocşi. Ne bucurăm că ne-a dat Dumnezeu sănătate şi putem fi prezenţi toţi aici. Iată măcar într-o zi, toate faliile politice şi din societate şi-au dat mâna şi au fost împreună pentru Sf. Parascheva şi pentru un popor care să fie creştin şi roman. Dorim ca unitatea de care au dat dovadă toţi să domine neamul românesc. Suntem prezenţi mereu la Sf. Parascheva când ajungem la Iaşi. Bucuria este mai mare că am reuşit astăzi să ne împărtăşim”, a transmis George Simion.

La scurt timp după ce au ajuns, afaceristul Gigi Becali a fost invitat alături de soborul de preoți.

Becali a venit îmbrăcat cu haine complet negre, cu o cruce roșie brodată pe piept și pe căciulă. Acestea sunt realizate cu materiale cumpărate de patronul FCSB, dar designul îi aparține celebrului creator de modă român Alexandru Ciucu.

„Am venit în fiecare an, mai ales anul ăsta că am intrat în AUR. Am venit şi pentru asta, ceva în plus, ca să vadă lumea că oamenii care cred în mine, să creadă în George. Am ales un om care merită. Am zis să fac un bine, să facem ceva. Să avem şi altfel de oameni politici în ţară. Oricum veneam, dar cu atât mai mult că e şi George aici”, a declarat Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`