Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR, a donat o văcuță unei familii nevoiașe – VIDEO
George Simion, președintele AUR, a donat o văcuță unei familii nevoiașe - VIDEO

George Simion, președintele AUR, a donat o văcuță unei familii nevoiașe – VIDEO

02 iun. 2023, 09:46, 16 ,
în Local

Gest umanitar făcut de președintele AUR, George Simion care, tocmai de Ziua Copilului, a donat o văcuță une familii nevoiașe din județul Dolj. Liderul partidului parlamentar a reiterat nevoia unei implicări colective pentru ajutarea persoanelor care nu au posibilități materiale.

Președintele AUR a amintit faptul că, încă de la începutul mandatului de parlamentar, a ales să-și doneze 90% din salariu unor cauze umanitare.

George Simion își donează 90% din salariu

La începutul călătoriei spre o localitate din județul Dolj, George Simion a explicat de ce a ales să-și doneze 90% din îndemnizația lunară către scopuri umanitare. Liderul formațiunii politice AUR a explicat faptul că un parlament are numeroase surse de venit care să-i permită să trăiască decent într-o țară în care inechitatea socială este mare:

” Eu imi donez 90% din îndemnizatia de parlamentar. Am explicat de multe ori faptul că sunt destul beneficii care imi permit să trăiesc normal. Primesc foarte multe mesaje, mii de mesaje, in fiecare luna pentru a ajuta. De data asta am primit, dintr-o comună din județul Dolj, o solicitare care m-a impresionat pentru că cereau bani, mulți oameni bolnavi. Nu ai cum și nu știi pe cine să ajuți prima oară, dar familia asta a cerut, dacă putem să-i ajutăm, cu o văcuță ca să aibă ce să dea de mâncare la copil. Hai să vedem despre ce este vorba. ” a explicat George Simion.

George Simion va dona o văcută unei familii nevoiașe

Odată ajuns în localitatea din județul Dolj, familia nevoiașă a rămas plăcut surprinsă de faptul că George Simion s-a deplasat în persoană. Acesta a stat de vorbă cu familia și a explicat faptul că va trimite suma de bani necesară pentru achiziționarea unei văcuțe. Președintele AUR a subliniat că există numeroase familii care au nevoie de ajutor și de sprijin din partea statului român:

O să revenim aici să dăm banii pentru vacă, pentru această familie. Este o picătură într-un ocean de durere. O să apară și multe comentarii, că de ce filmez. Mulți nu cred că fac acest gest, dar este o picătură din păcate. Pentru a putea face mai multe, avem nevoie de susținere, avem nevoie să tăiem ajutoarele sociale și să dăm oamenilor capabili de muncă, posibilitatea de a munci, să lăsăm antreprenorii români să producă aici în România, și multe alte măsuri cuprinse în Programul AUR.

George Simion a promis că va ajuta cât de mult poate aceste cauze umanitare, dar că, pentru o țară mai bună este nevoie de o implicare colectivă.

Vă invit să vedeți www.programaur.ro unde sunt măsurile noastre de guvernare. Până atunci vrem să fim un exemplu și să ajutăm în fiecare lună. Acum probabil o să primesc sute de mesaje cu familii care au nevoie și ele de o văcută, de pui, de un porc pe care să-l crească pe lângă casă. O să ajut cât de mulți pot, dar trebuie să fim cu toții mai buni, mai activi și să avem grijă de banii țării să producă mai mult pentru familiile nevoiașe.

De altfel un alt punct din programul de guvernare AUR prevede creșterea salariului minim pe economie dar și alte măsuri care să sprijine producătorii români și pe salariații din țară.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024