Prima pagină » Local » George Simion, președinte AUR: ”Pe 9 iunie, la alegerile europarlamentare, poți vota oriunde! Nu te lăsa păcălit de comasați!”

George Simion, președinte AUR: ”Pe 9 iunie, la alegerile europarlamentare, poți vota oriunde! Nu te lăsa păcălit de comasați!”

03 iun. 2024, 10:51,
BZI.ro, în Local

George Simion, președintele AUR, face apel la toți românii să meargă la vot pe 9 iunie indiferent unde s-ar afla. La alegerile europarlamentare, fiecare român poate să voteze de oriunde, la orice secție de votare, chiar dacă nu se află în localitate în care are domiciliul:

” După cum bine știți deja, pe 9 iunie avem alegeri comasate, de frica AUR. Votăm și alegem atât la alegerile locale, cât și la cele europarlamentare.

Ce trebuie să știe Oastea AUR pentru ca după 9 iunie să putem aduce schimbarea este că, pentru alegerile europarlamentare, se poate vota oriunde! Nu trebuie să cadă în plasa comasaților! Am fost recent la Cluj și le vorbeam oamenilor despre alegerile europarlamentare, iar ei îmi spuneau că nu sunt din Cluj și nu pot vota! Nu, oameni buni, nu fraților! Ești din Sibiu și ești pe 9 iunie la Cluj, de exemplu, poți vota pentru alegerile europarlamentare!

Astfel, dacă ești cetățean român și ai vârsta de cel puțin 18 ani, împliniți până în ziua alegerilor inclusiv, ai dreptul de a vota pentru Parlamentul European! Nu o să primești cinci buletine de vot, dar îl primești pe cel pentru alegerile europarlamentare și, votând AUR, o să trimiți cât mai mulți Patrioți Adevărați în Parlamentul European, Apărători ai Patriei Române!

Secțiile de vot sunt deschise în intervalul orar 7:00 – 22:00, ora locală. Alegătorii care la ora 22.00 se află la sediul secţiei de votare, precum şi cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare pentru a intra în locația de vot pot să exercite dreptul de vot până la ora 23.59 (ora locală).

Alegătorii sunt arondați unei secții de votare, în funcție de domiciliu sau reședință. Dar, dacă te afli într-o altă localitate decât cea de domiciliu/reședință în ziua respectivă, poți vota și la altă secție de votare, caz în care președintele biroului electoral al secției de votare te va înregistra pe listele suplimentare de alegători.

Poți vota și dintr-un alt stat membru al UE sau dintr-o țară din afara UE la secțiile de votare organizate de către statul român. Nu sunt necesare proceduri suplimentare pentru înregistrarea la vot dintr-un alt stat membru al UE sau dintr-o țară din afara UE. Vă mai las aici, încă o dată, lista secțiilor de vot din Diaspora. Pe 9 iunie, haideți să trimitem cât mai mulți Apărători ai Patriei Române în Parlamentul European.” explică George Simion, președintele AUR.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *