Prima pagină » Actualitate » George Simion pregătește o mare petrecere la botezul fiului său! Unde va avea loc super distracția

George Simion pregătește o mare petrecere la botezul fiului său! Unde va avea loc super distracția

14 iun. 2024, 08:40,
BZI.ro, în Actualitate

George Simion pregătește o mare petrecere la botezul fiului său. Liderul AUR intenționează să repete modelul de la nunta din 2022, când a transformat evenimentul într-un adevărat spectacol deschis.

George Simion pregătește o mare petrecere la botezul fiului său!

George Simion, liderul AUR, s-a căsătorit în urmă cu un an, iar la nuntă a invitat peste 10.000 de oameni, printre care și personalități cunoscute. Politicianul și-a publicat declarația de avere pe anul precedent, în care a notat și suma adunată în urma evenimentului. Mai exact, George Simion a adunat 400.000 de euro în urma nunții organizate în comuna vâlceană Măciuca.

Liderul AUR încearcă să repete experimentul nunții la care a invitat toți românii. Liderul AUR a lansat o invitație deschisă la botezul fiului său Radu. Simion dă șansa tuturor admiratorilor săi să confirme prezența la evenimentul care va avea loc în județul Suceava.

„Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc Radu Simion. Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati, Ilinca și George Simion, și părinții mei spirituali, Georgiana și Cosmin și Camelia și Daniel”, se arată textul invitației.

Evenimentul va avea loc în data de 6 iulie 2024, la Gura Humorului, în județul Suceava. Dacă la nuntă George Simion a avut 10 perechi de nași, pentru botezul primului său copil s-a mulțumit doar cu două cupluri.

George Simion și soția lui Ilinca au sărbătorit în aceeași locație și „Revelionul de AUR” la începutul anului. Alături de ei au petrecut peste 1.500 de invitați, care au fost nevoiți să se înscrie online la eveniment pe un site al partidului AUR.

La nunta din 2022, unde au fost invitați toți românii, au participat peste 10.000 de oameni. În declarația de avere, George Simon a menționat cadouri de nuntă de peste 400.000 euro, adică aproape 2 milioane de lei.

Confirmarea prezenței la botezului fiului lui George Simion poate fi făcută pe pagina lui oficială.

AUR, opțiunea schimbării din 2024

George Simion susține faptul că sunt multe persoane la mijloc care „au dat foc la țară”, însă românii au avut opțiunea de a vota AUR, dacă au vrut schimbări în 2024.

„Noi îi deranjăm pe toți și au încercat prin aceste alegeri comasate, au dat foc la țară, pentru că patru luni de zile o să fie actualul primar și primarul ales. Cred că 2024 va fi anul schimbării. Ne-au condus doar PNL și PSD atâția ani, și? Aceleași persoane care l-au împușcat pe Ceaușescu și au dat bogățiile țării altora și ei sunt guvernatori. Este foarte important pe cine trimitem în Parlamentul European”, a spus George Simion.

Întrebat recent ce activități a avut cu ocazia zilei de 1 Iunie, mai ales că liderul AUR este un proaspăt tătic, acesta a răspuns că era să rateze poza cu fiul său.

„M-a cam tras Ilinca de ureche că era să nu fac poze cu copilul de 1 Iunie, sperăm să avem și o fetiță. E de nedescris bucuria când te întorci acasă. Fiecare român trebuie să simtă aceste lucruri”, a menționat George Simion pregătește o mare petrecere la botezul fiului său.

Comentarii
  • speram ca Simion cu partidul lui nu va distruge viitorul lui Radu si altor copii ca el ….

  • Lista invitatilor

    Trebuie chemat habilul europarlamentar, sa aiba lumea si momente comice. O sa vina cu prestidigitatie de meteoriti si dans pe banguri sonice. Va forma noi specialisti din chelnerii si spalatorii de vase si ba relata de la fata locului. Dupa aia isi va incepe mandatul de europarlamentar si dimineata se va trezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *