Prima pagină » Local » George Simion: Partidul Comasat Român (PCR) vrea să înarmeze ANAF. De ce vă temeți?!

George Simion: Partidul Comasat Român (PCR) vrea să înarmeze ANAF. De ce vă temeți?!

29 feb. 2024, 09:24, 4 ,
în Local

Marcel Boloș a anunțat că dorește înarmarea agenților ANAF, pentru a băga frica în „evazioniști”.

Iată ce a scris George Simion pe blogul său:

„O cretinătate mai mare ca asta n-am auzit, de la sistemul e-factura încoace. Ca și cum evazioniștii ar fi niște copii, care vor tremura de frica agenților ANAF supraponderali și cu ochelari, care vor veni înarmați.

Oare evazioniștii făceau evaziune pentru că i-au văzut pe agenții ANAF neînarmați? Nici vorbă. Cei care fac evaziune fiscală beneficiază de protecție la nivel înalt în Finanțe și Servicii.

Astfel că „agenții înarmați” trimiși de Boloș se vor duce tot la antreprenorii care-și fac datoria, care se chinuie cu muntele de taxe și impozite legiferate de partidul unic și, mai nou, cu sistemul e-factura.
De fapt, această propunere a lui Boloș ascunde altceva: teama de popor.

Pentru că nu au soluții reale pentru economie și întreprinzători, pentru că nu sunt în stare să gândească o taxare care să stimuleze economia și colectarea, „preotul” Boloș s-a gândit să pună biciul pe noi, pe oamenii care muncesc. Curat-creștinește domn Marcel!
Plătește sau te-împușc! Pare să fie noua deviză, rușinoasă și mafiotă, a guvernului PSD-PNL. O astfel de deviză este tipică interlopilor, nu unui guvern care-și respectă cetățenii.

Nu cumva, înarmarea birocraților și înmulțirea lor este o încercare disperată de a menține controlul asupra unui popor care s-a săturat de minciunile, falsurile și aroganța unui regim oligarhic și trădător?

Dar oare, acest Guvern mai are sprijinul națiunii? Dacă l-ar avea, așa cum susține perechea Nicu-Marcel, de ce mai e nevoie de teroarea asta instituționalizată?

Românii nu sunt infractori, antreprenorii români muncesc și aduc valoare economiei și merită tratați cu respect, domnilor de la Partidul Comasat Român!

Eu și AUR, vom fi alături de ei, iar ÎMPREUNĂ vă vom trimite la coșul de gunoi al istoriei!„, a scris George Simion pe blogul său.

Comentarii
  • Culai tamplarul

    Ciolacu hihihi….un inpostor aservit cu gasca`maritata de sub centura dictaturii PCR

  • Un motiv pentru a adauga alte sporuri la salariile si asa uriase! Nu ne mai scapa nimeni de mafia asta politica.

  • Romania sub dictatura comunista militara terorista

    Partidul Comunist Roma( PCR) inarmeaza Anaf ca sa platim taxe si impozite cu pistolul la tampla. Altfel de unde bani zeci de milioane de euro pentru muia – anus in excursii exotice si miliarde pentru palatul lui si alte palate ale coruptilor guvernanti,altfel de unde sa fure guvernantii pcr- pnl toti banii bugetului public,altfel de unde bani 13 miliarde pe an pensii speciale , de unde si pentru Ucraina etc. Cel mai bine sclavii contribuabili sa fie impuscati toti de Anaf si gata ! Sa ne impuste pe toti romanii! Asa ne trebuie daca nu – i impuscam noi pe ei ,ei nu stiu de frica poporului roman.

  • Gewernerul si toti ciolacii fanarioti se tem de o rascoala a sclavilor !, ar fi timpul sa le amintim ca POPORUL este stapin !, nu ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *