Prima pagină » National » George Simion, liderul partidului AUR, îi lansează o provocare Elenei Lasconi
George Simion, liderul partidului AUR, îi lansează o provocare Elenei Lasconi

George Simion, liderul partidului AUR, îi lansează o provocare Elenei Lasconi

11 sept. 2024, 23:20,
în National

George Simion, liderul partidului AUR, a vorbit în seara aceasta, la România TV, despre scandalul diplomelor și al facultăților, context în care i-a lansat o provocare „de sezon” contracandidatei sale Elena Lasconi.

Întrebat de Victor Ciutacu, în ceea ce privește facultatea, unde și cu cât a absolvit, Simion care și-a făcut publică și diploma de la Bacalaureat, liderul AUR a precizat că absolvit Universitatea din București, cu nota 9,20 și a fost pe loc bugetat în toți cei trei ani. Apoi a făcut cursurile de masterat la Universitatea din Iași.

„Eu nu m-am dus la doctorat ca să-l plagiez… Din păcate, toată zona aceasta a doctoratelor a fost dusă în derizoriu. Cred că am văzut un cizmar care avea doar patru clase și, sincer, cred că a fost mai bun decât toți cei patru președinți pe care i-am avut după el. A avut lucruri bune și rele“, a spus Simion.

George Simion, liderul partidului AUR, îi lansează o provocare Elenei Lasconi

Acesta a profitat de subiectul discuției și i-a lansat o provocare Elenei Lasconi și i-a cerut acesteia să prezinte foaia matricolă.

„Aș provoca-o, dacă tot este subiectul: să aducem lucrările de licență, de disertație, să ne prezinte foaia matricolă. Eu pot să-mi prezint notele de la bacalaureat, notele de la licență…“, a spus Simion, moment în care jurnalistul Victor Ciutacu a intervenit și s-a oferit să modereze această dezbatere și a lansat o invitație publică la o dezbatere între Simion și Elena Lasconi pe această temă.

„Vreau ca din acea dezbatere să mă lămuresc pe care dintre cei doi aș vota la prezidențiale. Oricum, media de la absolvire nu ar fi cea care m-ar determina să votez pentru unul sau pentru altul“, a subliniat Ciutacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *