Prima pagină » Actualitate » George Simion, liderul AUR: „O casă distrusă de incendiu! Vom construi una nouă!”

George Simion, liderul AUR: „O casă distrusă de incendiu! Vom construi una nouă!”

03 sept. 2024, 21:00,
în Actualitate

O femeie a rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce casa i-a fost mistuită de un incendiu. Cu o pensie mică și fără ajutor din partea primăriei, aceasta și-a pus speranța în George Simion, cel care a și răspuns, ba chiar s-a întâlnit cu femeia pentru a vedea cu ochii săi drama prin care trece.

Supărată și fără vreo urmă de speranță, femeia i-a povestit lui George Simion ce s-a întâmplat, de unde a pornit incendiul.

„Acolo am avut o toaletă și am luat hârtiile să le dau foc acolo și s-a extins focul. Mi-a luat casa foc acum trei săptămâni. Au venit pompierii, a venit poliția, dar ne-au ajutat prea târziu. Și sunt foarte supărată pentru că nu am bani să o repar, am o pensie care este micuță, sunt pensionată pe caz de boală, sunt operată pe creier. Am avut un bărbat foarte rău și m-a bătut”, a transmis femeia.

După cele auzite, George Simion nu a stat pe gânduri și a spus că găsește o soluție.

„Găsim o soluție să ieșim la capăt cu problema aceasta”, a transmis George Simion

Femeia a spus că au trecut 3 săptămâni de când a rămas fără locuință nu nu mai are nicio speranță în ceea ce privește un posibil ajutor din partea primăriei.

„Nu cred că mă ajută cu nimic pentru că sunt 3 săptămâni de când am fost la primărie”, a mai transmis femeia, a cărei pensie este de doar 1.200 de lei.

George Simion: „Noi ne gândim să construim aici de la zero o casă”

George Simion nu a făcut nicio promisiune, dar a spus că încearcă alături de deputatul Gianina Șerban să facă un proect prin care vor să construiască o casă de la zero.

„Noi ne gândim să construim aici de la zero o casă micuță care ar putea fi gata în 12 zile, mă consult și eu cu colegii, este doamna deputat Gianina Șerban care se va implica în proiect și vedem dacă reușim, nu știm, nu promitem, dar încercăm”, a transmis George Simion.

De asemenea, liderul AUR cere ajutorul oamenilor pentru a reusi să construiască o casă în 12 zile, o „casă pe pâmânt”, după cum spune acesta.

„Fie să renască numai cel ce har. Dragi prieteni, hai să facem ceva în urmatoarele 12 zile, să arătam tuturor că se poate construi o casă de la zero, să ne încadrăm în bugetul pe care l-am avut pe PNRL electorale, chiar dacă noi ne-am referit la cartiere noi de locuri, la apartamente, vreau să vedem, dacă în actualele preturi ale materialelor de construcții, care s-au scumpit, ne încadrăm de la zero, cu tot cu temelie, sa facem o casă pe pământ”, a mai transmis liderul AUR.

Liderul AUR promite case cu 35.000 de euro

Primul punct din Planul lui Simion este „împroprietărirea românilor”. Liderul AUR promite case cu 35.000 de euro. Şi spune că s-a inspirat din planul New Deal al lui FD Roosevelt.

„Ceea ce cred că trebuie să facă un preşedinte este să ia apărarea propriilor cetăţeni. Trebuie să impunem firmelor de utilităţi să construiască toată infrastructura, aşa cum prevede legea, trebuie să impună băncilor să nu dubleze sau să tripleze ratele la credite”, a mai spus Simion.

Conform „Planului Simion”, în cadrul acestui program vor fi construite până la un milion de apartamente, la cele mai noi standarde, împărţite teritorial după cererea solicitanţilor înscrişi în program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *