Prima pagină » Local » George Simion la Bistrița! Echipa AUR și-a prezentat programul de Guvernare! Cum vor să schimbe sistemul din temelii!

George Simion la Bistrița! Echipa AUR și-a prezentat programul de Guvernare! Cum vor să schimbe sistemul din temelii!

05 iul. 2023, 10:32, 2 ,
în Local

Liderii AUR au venit duminică seara la Bistrița unde și-au prezentat programul de Guvernare. La întâlnirea de la Palatul Culturii au fost prezenți George Simion, Claudiu Târziu, europarlamentarul Cristian Terheș și Ramona Ioana BRUYNSEELS.

Alături de președintele Bistrița, Dragoș Hârjoabă au fost aproximativ 500 de simpatizanți și membri AUR din întreg județul.

Președintele AUR a fost întâmpinat cu sare și pâine, pe scările Palatului Culturii iar intrarea sa în sală a fost aplaudată de cei 500 de simpatizanți:

„Mă bucur că mișcarea noastră ia amploare inclusiv în județul Bistrița Năsăud unde cred că sunt cei mai patrioți dintre români. Pentru prima oară după 33 de ani noi am pus bazele unei formațiuni politice patriotice care nu poate fi șantajată și care merge până la capăt Independenței și suverantății României. Așa să ne ajute Dumnezeu. „- a spus George Simion.

Claudiu Târziu a vorbit despre reformele obligatorii pe care trebuie să le facă România în domeniul învățământului, pe sintagma “Cum arată școala azi, așa va arăta România, mâine!

„Orice societate are câțiva stâlpi de susținere acestea sunt familia școala armata. După cum ați văzut cei care au condus România de peste 3 decenii s-au ocupat cu un program de distrugere a ei economică dar și morală. Au lovit în egală măsură în tot ce aveam bogăție în această țară au vândut pe nimic, ca să se îmbogățească ei, ei dar erau și șubrezit fibra poporului român printr un sistem de sănătate în care intri cu o boală și este 10 dacă nu cumva cu picioarele înainte. Și printr-un sistem de educație, care nu scoate profesioniști, NU scoate oamenii întregi ci doar mână de lucru ieftină.” – a spus Claudiu Târziu.

Europarlamentarul Cristian Terheș va candida din AUR pentru un nou mandat în Parlamentul European. De pe scenă, Terheș a amintit despre politicile anti-românești ale Uniunii Europene.

„Acest viitor începe cu fiecare dintre noi pentru că în 2024 avem șansa de a schimba macazul istoric al acestei minunate națiuni. De 32 de ani s-a spus mereu fie nu se poate fie așa au zis alții…. L- am auzit pe Marcel Ciolacu spunând “Europa spune că…”

Din păcate așa s-a dus politica României de aproape 32 de ani.

Pentru că acest lucru să se schimbe e imperativ ca actuala clasă politică românească să fie schimbată și asta nu puteți face decât dumneavoastră.

Fiecare dintre dumneavoastră puteți fi un factor al schimbării în bine și mai bine în această țară. Prin a alege ca-n absolut toate funcțiile publice, începând de la alegerile europarlamentare să alegeți patrioți români în toate funcțiile publice, care pun pe primul loc România și poporul român și NU interesul de partid. Din acest motiv, am pus în programul de guvernare AUR, chiar primul punct, chestiunea importanței respectării suveranității naționale. ” – a declarat Cristian Terheș

sursă

Comentarii
  • Bine ar fi ca Federația Rusă să fie considerată cel puțin de statele din estul Europei națiune teroristă iar toate persoanele sau partidele politice cu intenții vădite a fi susținătoare politicilor Rusiei să fie interzise în tarile respective; să ne amintim ca facem parte din așa-zisele popoare „neprietenoase”,că oameni politici gen Sosoaca, Rusia a recomandat să fie mai vocali, că în ultimele știri rușii vor să fim atacați cu arme nucleare, că ne-au furat timp de zeci de ani,că niciodată nu a existat vreo legătură adevărată între Rusia și România, nici măcar pe vremea comunismului multilateral dezvoltat.

  • Simion inca nu este inchis in asezamantul psihiatric Socola?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024