Prima pagină » Local » George Simion începe procedurile pentru a face din nou Referendumul pentru Familie și pentru a trece în Constituție plățile cash

George Simion începe procedurile pentru a face din nou Referendumul pentru Familie și pentru a trece în Constituție plățile cash

12 oct. 2023, 13:23, 17 ,
în Local

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a anunţat, miercuri, demararea demersurilor pentru două referendumuri care vizează familia dintre un bărbat şi o femeie, respectiv plăţile în numerar.

„Vrem să anunţăm demararea demersurilor pentru două referendumuri importante, pentru familia dintre un bărbat şi o femeie şi pentru numerar. Se va constitui un grup de iniţiativă la notar, conform legii, strângere de semnături pentru plăţile în numerar, pentru introducerea în Constituţie a plăţilor cu numerar. Am văzut şi în alte ţări că se întâmplă acest lucru, în Austria, în Elveţia”, a precizat Simion la o conferinţă de presă.

Liderul AUR a menţionat că ambele referendumuri se pot organiza în aceeaşi zi. În altă ordine de idei, George Simion a acuzat autorităţile române că nu iau atitudine faţă de primarul oraşului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care strânge semnături pentru „un inventat steag al unui inventat ţinut”. „Atrag atenţia că primarul din Sfântu Gheorghe, domnul Antal Arpad, strânge semnături în aceste zile pentru un inventat steag al unui inventat ţinut şi autorităţile române, prin partidele de guvernare, prin tăcere, sunt vinovate de acest lucru”, a transmis Simion.

Pe de altă parte, liderul AUR le-a solicitat autorităţilor române să condamne „felul evaziv, ba chiar jignitor” al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski faţă de „noţiunea de limbă moldovenească”.

„Cerem autorităţilor române să condamne, pentru că AUR cu siguranţă o face, felul evaziv, ba chiar jignitor, al preşedintelui Zelenski faţă de noţiunea de limbă moldovenească, care este perpetuată de autorităţile de la Kiev”, a susţinut Simion.

Comentarii
  • Mars la munca

    Golan si prost de behaie

  • Geanta de mii a auristei tot cash e luată?

  • De ce nu incepe procedurile de scoatere a partidelor SOS si AUR in afara legii ??????? De ce nu-si da demisia din fucnctia de presedinte al AUR pentru simplul fapt ca a promovat-o in politica roamneasca pe nesuferita de Sosoaca ?????

  • Speranța moare ultima

    Sper ca ieșenii să nu mai voteze Aur și sos. Centru universitar și pol de afaceri, ieșiți la vot ca să nu ne fie rușine cu parlamentarii ăștia urlători și grohăitori.

  • Un ne-credincios grăbit/ Care a scris un comentariu fain/ ...și repede a plecat zâmbind😛

    Popii au văzut că lumea nu a dat 2 lei pe acel „Referendum pt familie” și acum bagă și faza cu plățile „cașh”, două intrebări pe o foaie, că să zică apoi că uite bă, lumea a votat pt referendumu’ pt familie 🤪😉😅🤪🤪🤪🤪🤪

    Oi, suntem in U.E….aici e libertate ! Doar aici !

    Mai bine ar face un referendum prin care să intrebe bărbații daca …” vor să facă dragoste cu 69 de virgine in vârstă de 70 ani”? 🤭

  • Daca AUR initiaza procedura, merg si votez pentru.
    Este inacceptabil sa interzici cash-ul la valori putin peste un salariu mediu pe economie. Te obliga sa-ti faci cont la banca, iar bancile (toate!) au dobanzi real negative si percep comisioane pentru orice. Daca depui azi la banca 5000 lei si vrei sa-i scoti peste 2 luni, scoti mai putin decat ai depus.

  • Simion este platit de catre Kremlin.
    Partid apropiat de Putin.

  • 🇺🇦 DUMNEZEU SĂ AJUTE UCRAINA 🇺🇦

    🇺🇦 Glorie eroilor ucraineni care luptă pentru libertatea Europei ! Mulțumim că vă luptați cu forțele Satanei. Cu ajutorul Domnului o să-l învingeți pe Necuratul și oștile lui de zombi.

  • a aparut toanta care vrea bloace de sute de etaje (06.47 am). acu a palit-o iubirea de ukraina… ce-ar fi sa o exportam acolo? s-ar potrivi numa bine cu drogangiu de zelica. arestovici e si becher … he, he, he, posibilitati neicusorule.

  • Sunt 100% de acord cu Anonimul care a postat ieri la 6:45 pm. Voi vota și eu pentru.
    Sunt multe bunuri care depășesc lejer suma de 5000 lei : laptopuri, scutere electrice, combine frigorifice, masini de spalat rufe, etc. Daca ai o reparație mai serioasă la motor (schimbare de garnitură de chiulasă + turbină nouă) la fel, scoți din buzunar peste 5000 de lei. Să platești pentru toate astea prin bancă este o aberație.

  • GELU Parizer jr. ( fiul lu' amantu )

    Mesaj pentru 😅Anonim
    octombrie 13, 2023 la 7:20 am

    Oi, mă-ta mai aduce bărbați străini la garsoniera voastră? Tot așa zice că: fiule, ăsta e ultimu’ ! De mâine, mă cumințesc…azi mai fac o tăvăleală cu Gelu Matrițzeru zis și Parizer!🪱

    Tariful, …tot 3 lei pe noapte a rămas sau l-a actualizat cu rata inflației?☺

  • Eu sunt de acord 100% cu anonimul care a postat azi la 7:20. Asta vorbeam și cu maică-sa dimineață când a plecat de la mine…mi-a zis săi dau 10 lei in plus ca are un fiu bolnav psihic si care postează comentarii de retardat.
    I-am dat doar 3 lei că restul erau pe card, iar mă-sa nu are POS, vrea doar cash…exact ca toate care prestează această veche meserie !

  • Bravo George! Tine o tot așa!

  • Ar fi o mare grozavie si un mare inceput de digitalizare pt tara noastra daca s-ar scoate de tot cash-ul. Fara bani la popi, spagi la spitale, la politicieni, dealerii de droguri etc etc…. pe masura ce stai mai mult sa te gandesti cu atat sunt mai multe beneficii. Stiu ca exista si o categorie mai in varsta de prosti care nu stiu sa foloseasca cardul dar se poate face o derogare doar in privinta lor ca sa poata plati in continuare cu cash doar ei. De ce prosti? Pt ca mama mea are 72 de ani si plateste totul cu cardul si azi…

  • Bravo George! Tine o tot așa…TU ne duci in RUSSIA 🤤

  • Ce mamă ai, m-aș casatori cu ea

  • 🇺🇦 🇺🇲 ❤ 🇺🇲🇺🇦 Ucraina e de partea Binelui ! Dumnezeu e cu Ucraina

    Slavă Ucraina !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`