Prima pagină » Local » George Simion, în vizită la Crevedia. Primarul a fugit de liderul AUR

George Simion, în vizită la Crevedia. Primarul a fugit de liderul AUR

31 aug. 2023, 13:08, 6 ,
în Local

George Simion a mers în vizită la Crevedia, localitate afectată grav de exploziile de sâmbătă noapte. Liderul AUR a discutat cu persoanele afectate și le-a promis că o să le ofere sprijin pentru a trece peste acest moment.

George Simion a vizitat locurile afectate de exploziile de la stația GPL din Crevedia. Liderul AUR a discutat cu persoanele afectate de acest incident. De asemenea, deputatul a spus că va merge și la persoanele cazate la hotel.

„Ne ducem și la cei care sunt la hotel. Să vă dea Dumnezeu sănătate”, i-a spus Simion unei localnice afectate de explozia de la Crevedia.

Liderul AUR a mai adăugat că o persoană i-a arătat cum tavanul casei i s-a prăbușit. George Simion a explicat că a venit la Crevedia pentru a vedea cum poate ajuta persoanele afectate de cele patru explozii.

George Simion la Crevedia. L-a pus pe fugă pe primar
„Doamna de aici din Crevedia mi-a arătat cum i-a căzut tavanul și e la un kilometru distanță. Toți se plâng că nu au apă, nu au curent, nu mai pot să trăiască aici. Am venit să-i ascultăm, să vedem cum putem să-i ajutăm”, a declarat George Simion.

Liderul AUR a susținut că a avut câteva întrebări și pentru primarul din Crevedia, dar edilul a fugit. În plus, Simion a subliniat că nici proprietarii stației GPL nu au venit la locul exploziilor pentru a discuta cu persoanele afectate.

„L-am întrebat și pe primar, dar fugea. Proprietarii de la GPL n-au venit, nu au avut curajul să vină, să vorbească cu cei ai căror case au fost distruse și care de abia acum realizează ce aveau lângă ei, în vecinătate”, a spus George Simion la Crevedia.

 

Comentarii
  • Parlamentul..

    Toți românii fug când văd că apare măscăriciul AUR, pute-gură de haur numit George Simion, parazit TV

  • Mai stai acasă mai tiganule nu-ți baga nasul peste tot îți faci campanie electorală rușine să-ți fie

  • Dacă a fost Sosoacă trebuia să meargă și măscăriciul că ei rezolvă orice urlînd și lovind în toți aiurea…Sigur mai duce o văcuță la bieții oameni nea izmană poate mai amăgește votanții

  • Priviți la puradelul ăsta cum avertizează cu arătătorul, in stilul lui Lenin! Duuu-te, bă, la șatra ta!

  • Cat il mai promovati pe gunoiul asta?

  • Forța AUR la alegerile parlamentare din 2024 o sa avem 60% voturi. Voi votați PSD, PNL și USR sa fiți SCLAVA UCRAINA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024