Prima pagină » Local » George Simion, în Italia, la lansarea candidaţilor AUR pentru europarlamentare: Spuneau că suntem izolaţi, că suntem un partid extremist/ Avem mai mulţi profesori, cadre universitare, doctori şi şefi de promoţie pe lista noastră de candidaţi

George Simion, în Italia, la lansarea candidaţilor AUR pentru europarlamentare: Spuneau că suntem izolaţi, că suntem un partid extremist/ Avem mai mulţi profesori, cadre universitare, doctori şi şefi de promoţie pe lista noastră de candidaţi

22 ian. 2024, 12:46, 13 ,
în Local

Liderul AUR, George Simion, a declarat, duminică, în Italia, la lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, că pe liste sunt profesori, cadre universitare, doctori sau şefi de promoţie, asta în ciuda faptului că AUR este considerat de unii ca fiind un partid extremist.

”Avem mai mulţi profesori, cadre universitare, doctori şi şefi de promoţie pe lista noastră de candidaţi la alegerile europarlamentare, decât au toţi ceilalţi oameni, pe listele lor, care au trecut bacalaureatul. Sunt tare mândru că sunt unul dintre voi, sunt tare mândru că sunt în mijlocul vostru. Ne gândim cu durere că în ţară de peste o săptămână sunt oameni care îndură frigul, îndură foamea, pentru drepturile lor elementare, sunt oameni care protestează şi nu sunt băgaţi în seamnă de către guvern, ba chiar sunt batjocoriţi de către guvern şi nu ies în România oamenii la protest. Unde sunt românii care ar trebui să iasă la protest? Uite-i aici, în seara asta”, şi-a început George Simion discursul.

Simion a arătat că AUR nu este un partid izolat, aşa cum unii îl consideră.

”Spuneau şi insistau că suntem izolaţi, că nimeni nu vorbeşte cu AUR, că suntem un partd extremist. Uite, aici, în Italia, nu un guvern socialist este la putere şi prietenii noştri conduc astăzi Italia şi împreună cu voi, prin oamenii pe care îi avem pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare o să conducă şi Europa şi o să facă din Europa o Europă a naţiunilor şi o Europă care să conteze (…) Noi românii care avem o ţară atât de bogată, atât de frumoasă, o ţară care ar fi trebuit să fie Grădina Maicii Domnului, suntem obligaţi să stăm în exil pe aici. Nu există familie din România care să nu aibă membrii, care să nu aibă prieteni, care să nu aibă cunoscuţi care astăzi să fie în Italia, Spania, Marea Britanie, Germania. Nu este corect, nu este drept ca să fiţi alungaţi aici. Veneam în drum spre Lodi şi ascultam la radio că o femeie româncă a fost omorâtă într-un garaj lângă Ancona şi câte ştiri din astea am auzit timp de 20 de ani, în care, într-adevăr, prin munca voastră, prin corectitudinea voastră, aţi spălat obrazul României şi i-aţi făcut pe otalieni să vă aprecieze şi să vă iubească. Dar pentru acea femeie din Ancona este prea târziu. Şi pentru badantele românce şi pentru cei care sunt exploataţi şi sunt munciţi 24/24 în Sicilia este prea târziu”, a spus Simion.

Liderul AUR a amintit că în urmă cu 3 ani a pornit acest proiect politic căruia nimeni nu îi dădea vreo şansă.

”Acum 3 ani am pornit un proiect politic căruia mulţi nu îi dădeau nicio şansă. Voi i-aţi dat o şansă de aici din Lombardia, până în Sicilia şi Sardinia şi ne-aţi trmis în Parlamentul României. Multumesc pentru asta. Timp de 3 ani de zile am stat în Parlamentul României şi ne-am simţit de parcă am fi în fundul iadului şi ne-am luptat cu ei şi am ţipat şi ne-am bătut şi au încercat să ne denigreze. Câte şi câte minciuni. Au zis ei, lasă că avem timp 4 ani să îi omorân. Ziceau că suntem un val care ca valul trece, ziceau că o să ne ia parlamentarii. Dar câte nu au zis, mii de minciuni şi ţinta sistemului în aceşti 3 ani a fost AUR. Că vine la noi Băsescu, că vice Tăriceanu, că vine Ponta. Noi, împreună, i-am scos şi pe Ponta şi pe Băsescu şi pe Tăriceanu, din politica românească. Nu o să îi băgăm pe uşa din dos (…)”, a spus Simion.

Comentarii
  • Pentru cei care inca nu stiu, Siemion s-a dus imediat dupa alegeri la Dancu sa discute „ceva” cu el. La intalnire a venit ulterior si Ciolacu. Intrevederea lui Siemion cu Dancu a fost surprinsa de catre reporteri.

    AUR e doar o facatura a PSD-ului la fel cum USR e o facatura a PNL-ului.

    De unde are Siemion bani pentru atata publicitate televizata? Nu trec zece minute fara ca Realitatea TV sa faca publicitate electorala pentru AUR. Asta nu e un partid anti-sistem cand e condus de un individ care la toate sedintele din parlament se ia in brate cu toti din PSD si PNL si USR. Diana Sosoaca l-a filmat. Siemion mai avea un pic si incepea sa faca sex cu Catu. L-a luat in brate, ia soptit ceva in ureche, au glumit intre ei. Voi va dati seama ce intelegeri au astia in spatele usilor inchise?

    Eu voi vota numai cu Diana Sosoaca si SOS Romania.

  • Mai mulți șefi de promoție, Univ. Petroșani și Dunărea de jos, filiala Tecuci.
    Simion râgâie de prost, la fel ca obeza bolșevică Șoșoacă, altă dobitoacă.

  • Au intelectuali, asta e adevarat. De altfel, din Iasi, AUR este singurul partid care a trimis intelectuali in Parlament. Cei doi deputati de la AUR sunt profesori.

  • Lui anonim de la 3:33

    Diana e avocat de peste 20 de ani si a ajuns senator de Iasi.

    Daca ea e proasta, tu ce esti?

  • Anonimului de la 5:15

    Ce intelectuali are partidul de tinichea? Din aia care violeaza fete de 17 ani sau care sunt prinsi cu droguri?

  • Da, numai intelectuali, mai ales recidiviștii la Iași.

  • Si criminalii Reptila, Gheorghita Muitza, Arahat, ZoiAnus Negustor de copii si altii sunt doctori, profesori, etc, adica CRIMINALI SATANISTI cu studii superioare fara Dumnezue, Bun-simt, dar inchinatori la Satana Yehova !

    Adica si hAurarii sunt CRIMINALI ca toti ceilalti din politichie !

    Numai STREANGUL va face clasa politica romaneasca maculata, crestina si pentru poporul IDIOT !

  • Gargara!! Gargara , la fel ca la Moscova . Vreau nume si prenume la profesori , doctori si cine or ma fi candidati AUR. Eu , nu vreau sa mai trimit in parlament , prin votul meu catre AUR , un / o Sosoaca . Multumesc! E atat de greu de afisat o lista??

  • Vornicu Ilarion

    Bravo Echipei de la AUR, întradevăr sau înscris mulți intelectuali serioși. Doar George mai scapă din limbaj civilizat în unul de berjăreală, și ar trebui să se autocontroleze, că nu face bine partidului. Și mai încet cu aruncatul în ucraineni, că face să credem altceva… Să ne ferească Dumnezeu de necazul pe care îl ei asupra lor. Apropo, unde se vinde grâu ucrainean pe teritoriul țării noastre? mi-ar conveni și mie să cumpăr mai ieftin de la ei. Dar ei nu-l vând la noi, îl tranzitează pe la noi în alte țări.

  • @puțopalmistul Șoșoacei

    Țața ta e cretina supremă

  • medicii și profesorii de valoare ar trebui să se ocupe de sănătatea și invățămîntul acestei țări că avem mare nevoie de acestea iar dacă vor să facă politică să facă partidul intelectualilor nu să le fie șef simion care a dat dovadă de ghiolbănism în multe întîlniri în parlament și în locuri publice….dacă românii vor vedea adevărata valoare a politicienilor vor alege corect dacă nu va fi vai de noi

  • @ cretinopatul de la 8:58

    „Tata” asta e avocat de peste 20 de ani si senator al Romaniei.

    Tu din ce pozitie comentezi tu despre Diana? Iti zic eu din ce pozitie vorbesti: aia doggy style de prin boscheti, unde iti place tie sa o iei de la straini, degeneratule!

  • @Vornicu Ilarion

    N-ai vrea tu mai bine sa te muti in Ucraina? Cum poti tu sa le mai iei apararea ucrainienilor dupa modul jegos in care ei trateaza pe romanii de acolo?

    Ucrainienii au soarta pe care si-o merita. Ei nu stiu sa respecte pe nimeni, nu stiu decat sa cerseasca fara sa ajute pe nimeni. Romania nu are de ce sa pateasca soarta Ucrainei pentru ca Romania isi respecta minoritarii etnici. Daca Ucraina ar face la fel, nu ar pati ce pateste acum.

    Iar graul din Ucraina e modificat genetic, plin de pesticide si nu are ce cauta in UE. Fermierii europeni acum sufera pierderi din cauza graului importat din Ucraina, care nu e membru UE.

    Nu conteaza ca Romania e „doar” tara de tranzit: toti fermierii europeni vor fi nevoiti sa concureze in UE cu fermierii ucrainieni care nu fac parte din UE. Tie ti se pare normal asa ceva?

    De ce ai vrea tu sa cumperi grau de la ucrainieni si nu de la romani? De ce vrei tu sa-i falimentezi pe fermierii romani? Se vede ca ai mentalitate de prostituata si intocmai ca o prostituata pe tine te intereseaza sa le mearga bine strainilor, nu celor din neamul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`