Prima pagină » Actualitate » George Simion face apel către toate partidele de opoziţie pentru a semna o moţiune de cenzură împotriva guvernului condus de Marcel Ciolacu
George Simion face apel către toate partidele de opoziţie pentru a semna o moţiune de cenzură împotriva guvernului condus de Marcel Ciolacu

George Simion face apel către toate partidele de opoziţie pentru a semna o moţiune de cenzură împotriva guvernului condus de Marcel Ciolacu

02 sept. 2024, 18:41, 1 ,
în Actualitate

Preşedintele AUR, George Simion, a făcut un apel, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Parlament, către toate partidele de opoziţie pentru a semna o moţiune de cenzură împotriva guvernului condus de Marcel Ciolacu.

„Sub masca unei recalculări, Guvernul Ciolacu dă dovadă de incompetenţă şi loveşte în părinţii şi bunicii noştri, în cei care ne-au lăsat o ţară fără datorii. Guvernul Ciolacu n-a făcut decât să crească mult prea mult datoria externă”, a spus liderul AUR.

George Simion: „Aşteptăm să vedem noua conducere USR, dacă este la fel de docilă faţă de Marcel Ciolacu”

De asemenea, George Simon a transmis faptul că Ionuţ Moşteanu, de la USR și Ludovic Orban, de la Forţa Dreptei au fost deja anunțați cu privire la moțiunea de cenzură.

„Domnul Orban are 12 deputaţi, noi avem 40 de parlamentari. Dacă USR-ul agrează un text comun, sigur că textul trebuie să fie comun, avem numărul necesar de semnături. Aşteptăm să vedem noua conducere USR, dacă este la fel de docilă faţă de Marcel Ciolacu sau alege să facă opoziţie parlamentară”, a spus preşedintele AUR.

„Am reuşit în 2021 să dăm jos Guvernul Cîţu”

George Simion a mai spus că textul moţiunii se poate negocia, declarând că „nu avem preferinţe atâta timp cât moţiunea se depune”.

„Am reuşit în 2021 să dăm jos Guvernul Cîţu printr-o procedură similară. Credem, în acest moment, având în vedere şi tensiunile din coaliţie, că putem da jos guvernul incompetent Ciolacu, nu pentru un alt motiv, ci pentru a opri pomenile electorale şi creşterea deficitului bugetar”, a adăugat liderul AUR.

Liderul AUR a avut și un mesaj pentru Marcel Ciolacu cu privire la „pensionarii speciali”.

„Pensionarii speciali care trebuiau să fie eliminaţi prin PNRR, prin solicitările venite de la Comisia Europeană, nu sunt cei cu grupe de muncă, nu sunt cei care au muncit în mod complicat, în mediul toxic, în mediul radioactiv sau persoanele cu dizabilităţi care au făcut ceea ce le-a cerut statul român”, a subliniat preşedintele AUR.

Comentarii
  • bravo Simion

    BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO , ACEST GUVERN A APROBAT SI DONAREA SISTEMULUI PATRIOT ,1,5 MILIARDE DIN BANII ROMANILOR, PLUS 60 MILIOANE DE EURO, conform Acordului de securitate semnat cu ucraina de criminalul iohanis la ordinul bidonului. Pregatirea ca acus conform Acordului de securitate semnat cu Ucraina de criminalul iohannis vom dona si teritoriul Romaniei pentru razboi si vom dona si toti barbatii Romaniei carne de tun la ucraina. Guvernul Ciolacu joooooooooooooooooooooooooooooooooos , nu trebuia sa aprobe donarea sistemului Patriot . criminalul iokanis la puscarie, nu trebuie sa termine mandatul si guvernul ciolacu jooooos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *