Prima pagină » Actualitate » George Simion, despre comportamentul Dianei Șoșoacă: „Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi cu lăutarii!“

George Simion, despre comportamentul Dianei Șoșoacă: „Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi cu lăutarii!“

08 feb. 2021, 10:16,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Co-preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a vorbit despre comportamentul senatoarei Diana Șoșoaca și despre ultimele declarații făcute de aceasta.

Reacția lui George Simion vine după ce senatoarea Diana Șoșoacă a participat, vineri seară, 5 februarie, la o petrecere aniversară organizată într-un local unde nu era respectată distanțarea socială. Invitații se țineau în brațe și cântau, în același timp, la un singur microfon.

„Ce-aş putea să îi reproşez doamnei Şoşoacă, cu excepţia faptului că unii participanţi nu ştiau versurile de la „Treceţi batalioane române Carpaţii” şi le citeau de pe tabletă? Am văzut nişte oameni care se simt bine şi ar fi bine să trecem mai departe, pentru că sunt 14 morţi în urma incendiului de la Matei Balş şi nu doamna Şoşoacă este problema României Asta-l interesează pe Traian Băsescu – dacă sunt eu certat cu doamna Şoşoacă, pentru că am participat la proteste diferite, şi în ce fel a petrecut ziua soţului“, a declarat George Simion.

George Simion: „Doamna Şoşoacă este foarte spontană, după cum este şi foarte vocală“

Liderul AUR nu crede că modul în care s-a comportat Diana Șoșoacă vine din dorința de promovare ci, mai degrabă, acesta este modul în care se comport aceasta în mod obișnuit.

„Nu e un plan de mediazare. Doamna Şoşoacă este foarte spontană, după cum este şi foarte vocală. Este unul din cei 47 parlamentari AUR şi se simte bine în pielea ei. Ar fi bine ca noi, românii, să recăpătăm acest sentiment, de a ne simţi bine în pielea noastră şi să ne vedem de adevăratele probleme ale ţării“, a precizat George Simion.

„Îmi propun să ajungem să guvernăm România“

Liderul AUR recunoaște că nu este la fel de exuberant precum Diana Șoșoacă și nu-și dorește să cânte sau să dea dedicații, ci să guverneze România.

„Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi cu lăutarii. Eu am început un proiect politic pe 1 decembrie la Alba Iulia 2019, Alianţa pentru Unirea Românilor. Îmi propun să ajungem să guvernăm România şi să punem oameni valoroşi, profesioniştii, la conducerea ţării“, a mai spus George Simion.

Diana Șoșoacă, anchetată de IPJ Iaşi după ce a făcut chef LIVE

Senatoarea Diana Șoșoacă a încălcat din nou restricțiile impuse în pandemia de coronavirus și a participat la o petrecere. Avocata a participat la un chef, într-un restaurant și a transmis live, la un moment dat, pe contul de Facebook. S-a putut observa că, în localul respectiv, erau încălcate regulile. Participanții nu respectau distanțarea fizică și nu purtau nici măști de protecție.

Live-ul de pe rețeaua de socializare a început la ora 21.00, atunci când la petrecerea respectivă se cânta „Treceți batalioane, române, Carpații!”

După ce au cântat piese patriotice, Diana Şoşoacă le-a spus celor care o urmăreau în transmisiunea live de pe Facebook, că „E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită. La mulţi ani, români!”.

În tot acest timp pe ringul de dans se strâng în jur de 15 persoane care se iau în braţe, dansează şi cântă împreună. Diana Şoşoacă a luat microfonul lăutarului şi a cerut o melodie pentru Raed Arafat: „Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, spune Diana Şoşoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024