Prima pagină » Local » George Simion, candidatul AUR la alegerile prezidențiale refuză să partice la dezbaterile televizate măsluite: ”V-am spus că suntem singuri împotriva tuturor. Refuz să particip să particip la emisiuni înscenate”
George Simion, candidatul AUR la alegerile prezidențiale refuză să partice la dezbaterile televizate măsluite: ”V-am spus că suntem singuri împotriva tuturor. Refuz să particip să particip la emisiuni înscenate”

George Simion, candidatul AUR la alegerile prezidențiale refuză să partice la dezbaterile televizate măsluite: ”V-am spus că suntem singuri împotriva tuturor. Refuz să particip să particip la emisiuni înscenate”

10 sept. 2024, 15:50, 2 ,
în Local

George Simion, candidatul AUR la alegerile prezidențiale, a anunțat că refuză să participe la dezbaterile televizate pe care le consideră „înscenate”. Acesta a afirmat că luptă „singur împotriva tuturor” și că nu va lua parte la emisiuni de tipul celei difuzate recent la Antena 3, în care, potrivit lui, s-a observat o colaborare între Mihai Gâdea și Elena Lasconi, pe care o consideră acum un „candidat al sistemului”.

Simion și-a exprimat intenția de a evita aparițiile în cadrul trusturilor de presă care, în opinia sa, îl pun în aceeași categorie cu Marcel Ciolacu, pe care l-a criticat pentru obediența față de oficialii europeni și pentru lipsa de transparență. Simion a subliniat că nu dorește să colaboreze cu presa pe care o consideră controlată de „securiști” și „sistemul” ce a afectat România în ultimele decenii, inclusiv persoane precum Dan Voiculescu.

V-am spus că suntem singuri împotriva tuturor în această bătălie. Refuz să particip să particip la emisiuni înscenate la Antena 3 cum a fost cea pe care am văzut-o cu Elena Lasconi și Mihai Gâdea perindu-se unii pe alții într-un mod scârbos. În mod clar, după emisiunea de aseară, Elena Lasconi este un candidat al sistemului. Nu voi participa la emisiuni de genul ăsta la Mihai Gâdea și înclin să cred că nu voi participa la nicio emisiune în campania pentru alegeri prezidențiale la Antena 3. De asemenea vreau să îi anunț pe toți cei care au diferite trusturi de presă că refuz să fiu pus în aceeași categorie cu Marcel Ciolacu.” a explicat George Simion.

George Simion este candidatul românilor care luptă pentru suveranitate

George Simion a explicat faptul că este candidatul românilor care luptă pentru suveranitate, pentru independență și că nu va accepta să fie pus în aceeași postură cu oameni precum Marcel Ciolacu care este doar un simplu servitor al intereselor străine în România

Cu siguranță dacă George Simion este candidatul românilor și al forțelor care luptă pentru independență, suveranitate, pentru o poziție românească în interiorul alianțelor din care face parte, Marcel Ciolacu este doar un pupător de clanțe și un obiedient la adresa Ursulei von Der Leyen și a Comisiei Europene. Ultima dovadă în acest sens după așa zisa integrare în Schenghen a fost felul în care noi România ne-am desemnat un Comisar European, exact cum a vrut Ursula von Der Leyen. Așa că, dacă mă chemați pe post de păpușă pentru unii sau alții și pe post de al gira pe Marcel Ciordacu care nu ne-a arătat diploma de Bac, mulțumesc, dar nu. Nu așa vreau să câștig, nu vreau să bat palma cu latrina 3 și cu alte oficine de partid. George Simion spune nu. Dacă m-am băgat în această bătălie, m-am băgat până la capăt fără să bat palma cu sistemul său cu securiști care au distrus România în ultimii 34 de ani cum e Dan Voiculescu. ” a conchis George Simion, candidatul AUR la alegerile prezidențiale.

Vă aducem aminte faptul că în spațiul public au apărut reacții acide referitoare la prezența Elenei Lasconi în emisiunea moderată de Mihai Gâdea. În special publicul USR-ist s-a arătat dezamăgit de faptul că al lor candidat a acceptat o asemenea invitație și chiar s-a bucurat de o protecție din partea moderatorului.

Comentarii
  • He He fuge ca un las!

  • Bravo tata, toate astea sunt aranjate pentru Prostanac care a plecat azi de la NATO, PSD si PNL.
    Nu te du nicaieri, cine are sa te voteze oricum te voteaza si sunt din ce in ce mai multi care vor sa te voteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *