Prima pagină » National » George Simion (AUR): Flutur deține un complex uriaș, trecut pe numele prietenului său

George Simion (AUR): Flutur deține un complex uriaș, trecut pe numele prietenului său

09 aug. 2024, 14:38,
în National

Președintele AUR, George Simion, a continuat, pe pagina sa de Facebook, dezvăluirile cu privire la averile pe care le consideră nejustificate ale unor lideri politici locali din România. Liderul AUR a mers în Gura Humorului, acolo unde Gheorghe Flutur, actual președinte al CJ Suceava, ar avea un întreg domeniu pe numele unui prieten, care este inginer silvic.

„Gheorghe Flutur are câte o pensiune cam în fiecare regiune importantă din județul Suceava. Am ajuns la Gura Humorului – Acasă în Bucovina – unde el pretinde că are doar 30 de ari din tot acest saivan, din tot acest complex, mascat jumătate în complex turistic. Îl ține sub proprietatea, sub aliasul prietenului lui din copilărie, din comuna Botușana, un modest inginer silvic. Prieten din copilărie, inginer silvic și el pretinde că și-a făcut toată această împărăție”, spune George Simion, într-un videoclip postat pe Facebook.

Liderul AUR l-a confruntat pe „prietenul” președintelui CJ Suceava chiar în localul deținut de acesta.

„Nu vrei să faci puțină pușcărie? Așa meritați! Confiscarea averilor ilicite. Tu și toți bandiții care au furat România”, i-a spus Simion inginerului silvic, care a negat asocierea lui Gheorghe Flutur cu complexul turistic pe care îl deține.

„Nu discutăm despre Flutur în casă la mine”, a spus inginerul silvic, vizibil deranjat de întrebările liderului AUR.

Gheorghe Flutur nu este singurul politician căruia George Simion i-a dezvăluit averea. Săptămânile trecute, liderul AUR a mers acasă la deputatul PNL, Alexandru Muraru, dar și la Mihai Chirica, primarul Iașiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *