Prima pagină » Actualitate » George Simion anticipează un scor istoric pentru Alianța AUR: „Haideți să-i trimitem acasă pe acești corupți”
George Simion anticipează un scor istoric pentru Alianța AUR: „Haideți să-i trimitem acasă pe acești corupți”

George Simion anticipează un scor istoric pentru Alianța AUR: „Haideți să-i trimitem acasă pe acești corupți”

09 iun. 2024, 19:26, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

George Simion anticipează un scor istoric pentru Alianța AUR. Liderul politic a profitat de ocazie duminică seara pentru a îndemna votanții să-și exprime dreptul constituțional.

PSD+PNL pregătesc fraude masive, susține liderul AUR.

„Suntem aproape de un rezultat istoric, un rezultat care nu va mai permite comasaților să guverneze împreună. Mai sunt trei ore de vot, vă rog mergeți să votați, pentru că ei fac ceea ce au făcut întotdeauna. Au spus că asta e voința poporului, dar de fapt au furat voturi – au cumpărat voturi, au făcut vize de reședință, au făcut buletine de vot de dinainte ștampilate și au încercat să le introducă în urne. Pe unii i-am prins, pe alții nu i-am prins și vor fura la numărătoare.
Șampania o dau eu,
De asta, apelul meu la oamenii din secții este ‘rămâneți, luați-vă cafele, energizante și rămâneți până la ultimul buletin de vot, nu le semnați procesele verbale. Pentru toți cei care vreți să le dați o palmă comasaților și vreți să contribuiți la această victorie istorică, mergeți la vot! Este cel mai mare scor pe care l-a luat o formațiune patriotică anti-sistem, până acum. Haideți să-i trimitem acasă pe acești corupți care și-au bătut joc de noi! În numele eroilor noștri care au luptat să avem o țară, vă rog mergeți la vot! Și dup-aia, șampania o dau eu! Dar până la 1 noaptea fiți pe fază! Și până la 10 seara, mergeți și votați!”, a declarat George Simion.

Comentarii
  • Da de ce să îi trimitem acasă ? Noi poporul vrem să îi vedem toți infractorii și corupții, coaliția monstruoasă de politicieni hoți în pușcărie și averile confiscate la toată familia pînă la rudeniile de gradul 4 !

  • Noi poporul vrem să-i vedem pe Simion și Sosoaca adevărați suveranisti peste galeria de analfabeți din Ferentari. Ăștia pe unde calcă în România rămâne o putoare de AUR care striga SOS, de îngheață Europa de frică când îi vede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *