Prima pagină » Local » George Simion a fost la mina de Uraniu Crucea și a stat de vorbă cu minerii: ”Au închis mina, dar mai sunt resurse pentru cel puțin 20 de ani. ” – VIDEO

George Simion a fost la mina de Uraniu Crucea și a stat de vorbă cu minerii: ”Au închis mina, dar mai sunt resurse pentru cel puțin 20 de ani. ” – VIDEO

09 sept. 2024, 11:06,
în Local

George Simion, președintele AUR și candidatul formațiunii politice la alegerile prezidențiale continuă seria de episoade făcute printre oamenii care se confruntă cu situații halucinante. De această dată, președintele AUR a fost și a vizitat minele de Uraniu din România și a stat de vorbă cu minerii care au lucrat în condiții greu de imaginat. Minerii i-au transmis deputatului AUR faptul că Guvernul PSD-PNL condus de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă nu are habar de cum e să lucrezi în asemenea condiții.

Într-un episod trecut, George Simion a stat de vorbă cu Ghiță Ciobanu care i-a mărturisit faptul că există o dramă în ceea ce privește tot lanțul funcționării acestui tip de meserie. Vorbim despre subvenţiile care sunt distribuite dezastruos dar și de legile care funcționează strict în contra intereselor producătorilor locali.

George Simion a fost la mina de Uraniu și a stat de vorbă cu minerii: ”Ei habar nu au ce înseamnă mină de Uraniu”

George Simion, candidat AUR la alegerile prezidențiale a mai fost încă odată și a stat de vorbă cu minerii de la mina de Uraniu Crucea, mină închisă de PSD-PNL, chiar dacă există resurse pentru încă 20 de ani. Vă aducem aminte faptul că George Simion a mai fost prezent în rândul oamenilor și chiar a intrat în mină când existau proteste împotriva închiderii:

” În condițiile astea, zi de zi, lucrează un miner de aici, de la mina de Uraniu. Oamenii ăștia când au concediu de odihnă, se duc să muncească în Germania la cules șparanghel. Nu poate să trăiască din 2000 de lei și se duc să mai muncească. Hoțul Virgil spunea că închide mâna ca să deschidă alta în Neamț/ Nu a mai deschis-o. ” explică George Simion.

În mina de Uraniu de la Crucea mai există zăcământ pentru încă 20 de ani

Oamenii sunt revoltați de faptul că actuala clasă politică le-a închis mina de Uraniu, deși mai există zăcământ pentru minim 20 de ani.

Ne-o închis mina. Clasa politică care a venit au făcut dezastru. O mină care are zăcământ se poate închide? Unde mai există Uraniu în Europa? În zona de acolo a fost cel mai concentrat zăcământ. Guvernanții actuali sunt criminali care se prefac în sfinți. Domnul Virgil Popescu este vinovat de la mina de la Crucea. Uraniu este, sunt abataje. Am colegi care spun că a rămas abatajul pe minereu și s-a închis. Ați fost și dumneavoastră acolo când s-a închis. Ar mai merge minim 20 de ani dacă s-ar mai săpa 50 de metri de la puț în jos. Viitorul președinte sper să fiți dumneavoastră să pună pe primul loc munca în România. Să se deschidă tot ce s-a deschis. Pentru mine înseamnă foarte mult Planul Simion. Redresarea economiei, tot.

Minerii au plecat la cules șparanghel în Germania.

Profesioniștii, minerii care au lucrat din greu în minele din țară sunt acum în Germania la cules de șparanghel. Aceștia ar vrea să se întoarcă în România, dar nu mai au unde munci. În lipsă de muncitori calificați în diverse domenii, muncitori care aduc plus valoare în state precum Germania, Italia, Spania, Anglia etc. România aduce pakistanezi:

Oamenii care munceau sunt plecați prin Germania, Italia, Anglia. Germania la șparanghel, la căpșuni, salate. În Anglia la construcții, alții în supermarketuri. E greu acolo, vor să vină acasă, dar acasă nu au ce face. Ei lucrează în străinătate. E bine că lucrează în străinătate că aduc bani în țară. La noi cine mai muncește? Aducem de peste granițe?  Ca să se facă, cum este Planul Simion, 1 milion de locuințe, trebuie oțel, beton, fabrici de mobilă, aragaze, frigidere. Se va face ceva frumos. consideră un fost miner.

George Simion le-a promis oamenilor că odată ajuns președinte acesta va deschide toate minele care mai au minereu din România, iar în acest fel se va putea produce bogăție pentru cetățenii țării.

Promisiunea pe care vi-o facem, dragi prieteni, este redeschiderea minei Crucea și redeschiderea tuturor minelor și carierelor care pot produce bogăție pentru cetățenii României. a conchis George Simion.

Așadar, se poate observa faptul că George Simion merge printre oameni la mina de la Crucea, printre mineri, și le ascultă doleanțele. Acesta va fi un președinte care va pune pe primul loc interesul țării, a cetățenilor ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *