Prima pagină » Actualitate » George Simion a condus cu permisul suspendat și s-a ales cu dosar penal

George Simion a condus cu permisul suspendat și s-a ales cu dosar penal

30 sept. 2022, 10:39, 7 ,
în Actualitate

George Simion s-a ales cu dosar penal după ce ar fi condus având permisul suspendat. Conform datelor existente, liderul AUR a explicat faptul că nu știa că are permisul suspendat. Ba mai mult, autocarul partidului AUR a fost ridicat cu ajutorul unei platforme, iar șoferul autovehiculului a fost amendat cu peste 1000 de lei.

George Simion este liderul partidului AUR, iar acest scandal nu a fost primul în care a fost implicat. Vă aducem aminte faptul că Simion a avut un conflict verbal cu ministrul Energiei, în momentul votului moțiunii împotriva ministrului.

George Simion s-a ales cu dosar penal după ce a condus fără permis

George Simion trebuie să dea explicații în fața magistraților într-un dosar penal deschis pentru conducere fără permis. Liderul AUR a fost prins de oamenii legii în momentul în care se afla la volanul unui autoturism. Incidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în zona Piața Victoriei din București. Oamenii legii l-au legitimat peacesta și au constatat că are dreptul de condus suspendat. În consecință, bărbatul a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru declarații.

În replică, liderul AUR a menționat că nu știa că are permisul suspendat pentru că nimeni nu l-a înştiinţat cu privire la acest aspect. Acesta a explicat faptul că același lucru s-a întâmplat și în 2020, iar dosarul penal de la acea dată a fost clasat. De altfel, legea menţionează faptul că există o obligație de a anunța persoanele care au permisul suspendat despre acest lucru. Menționăm faptul că liderul AUR se afla în Piața Victoriei pentru a pregăti protestele anunțate pentru data de 2 octombrie când, conform declarațiilor făcute de liderul partidului, zeci de mii de români vor fi prezenți.

Probleme cu AUR și autocarul partidului. Polițiștii au ridicat mașina

Nu au fost singurele probleme pe care poliţiştii le-au avut cu reprezentanții AUR. Tot în aceeași noapte, oamenii legii au ridicat autocarul partidului după ce acesta se afla parcat într-o zonă interzisă. În comunicatul oferit de reprezentanții poliției se arată faptul că şoferul autocarului a refuzat să-și mute autocatul, în pofida faptului că oamenii legii i-au arătat faptul că încalcă legislația rutieră. Șoferul a fost amendat cu suma de 1.450 de lei, dar i-au suspendat și dreptul de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile.

Oamenii legii au explicat faptul că în timpul acțiunii, unul dintre poliţişti a fost agresat iar în speță a fost sesizată unitatea de parchet competentă pentru a lua măsura cercetării pentru infracțiunea de ultraj. În total, poliţiştii au aplicat trei amenzi cu o valoare totală de 14.200 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

În replică, George Simion se apără și susține că poliţiştii au acționat la comandă și totul a fost planificat în așa fel încât să fie dați jos din autocat sub mai multe pretexte considerate de liderul AUR a fi false. Mascații și jandarmii ar fi dorit să folosească forța pentru a merge cu planul, susține George Simion.

Așadar, George Simion s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, iar şoferul de pe autocarul partidului s-a ales cu o amendă consistentă dar și cu suspendarea dreptului de circulație.

 

Comentarii
  • Asemenea personaje vor sa ne conduca?

  • Pai daca se înmultesc prostii mai repede ca restul o sa si conducă…

  • Cititor fidel

    Lasati stirile de genul asta! Decamdata, Simion e nevinovat pana cand decizia unui judecator devine definitiva.
    Scrieti despre ce e important pentru romani! Despre cat va costa intretinerea, cum vor plati facturile, despre ratele la banci,despre cat costa mancarea!
    Despre salariile si pensiile oamenilor simpli si despre salariile „elitelor”.
    Astea conteaza! Nu ce amenzi a primit Simion! Nu mai aruncati praf in ochii oamenilor sperand ca totisunt prosti si nu vad ce se intampla!
    Scria cineva pe aici. Se intreba stupefiat „astfel de oameni vor sa ne conduca?” Da. Sa ne conduca! Pana la urma, Simion nu a furat, nu a devalizat, nu a distrus economia. Fiti siguri ca daca stia ca are permisul suspendat, nu conducea. Ca nu-i prost! Stie ca e „vinat”. Asa ca hai, gata cu vrajeala, scrieti despre PeeeSeeeDeee, PeeNeeLeee si alteleee.
    Nu-s fan Simion. Eu votez cu dr Constantinescu! Slava Romania!

  • Terminati odată cu stirile despre acest pute gură, care se bagă cu o halenă fetidă și cu telefonul in sufletul oamenilor/parlamentarilor, crezand ca se afla in galeria huliganilor – de unde provine – la un meci de fotbal.Numele lui este Gheorghe Simion și nu vrem sa-l mai vedem sau sa-l mai auzim. Afara si de la TV !

  • ptr muila de mai sus Cititor fidel

    @Cititor fidel suji pwla de handicapat faci umbra pamantului degeaba kanalie,sa-ti iau neamu’ in pul@ tie si sefului de galerie

  • Cititor Fidel

    Succes in alegeri domnilor Razvan Constantinescu, Aurelian Popa, Dan Chitic si George Simioooon! Si, fireste, Slava Sosoaca!
    Gata, ajunge cu Peeeseedeeee si Peeeneeeleee si alteleee!
    Salutare la toata lumea cu creier!

  • Ptr laba trista de mai sus

    Se pare ca tu gandesti cu capul pulyy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`