Prima pagină » Local » George Simion a anunțat candidatul AUR la Primăria Iași. Europarlamentarul Tudor Ciuhodaru: „Vreau ca românii mei să nu fie reprezentanți în genunchi!” – LIVE VIDEO, FOTO

George Simion a anunțat candidatul AUR la Primăria Iași. Europarlamentarul Tudor Ciuhodaru: „Vreau ca românii mei să nu fie reprezentanți în genunchi!” – LIVE VIDEO, FOTO

19 feb. 2024, 11:09, 13 ,
în Local

Luni, 19 februarie 2024, George Simion a anunțat la Iași cine este candidatul AUR la Primăria Iași. Liderul AUR a precizat că medicul și europarlamentarul Tudor Ciuhodaru va fi candidat la alegerile locale 2024.

„Am fost ieri în Iași şi am fost dezamăgit. Am mers pe Independentei, am văzut și sediul USR, am pornit spre sediul nostru. Am fost dat în judecată de Mihai Chirica. Toată campania noastră pentru a demasca neregulile din Primăria Iaşi, o perioadă de timp nu a existat. Am venit la Iaşi pentru a vă asigura că ne luptăm cu Mihai Chirica şi cu mafia PSD şi PNL. Am făcut mai multe sondaje de opinie în Iaşi şi în judeţ, am analizat toate figurile publice din județ. În dreapta mea îl aveți pe singurul om care indiferent de coloratură politică, indiferent de preferințele ieșenilor în legătură cu un partid sau altul, medicul Tudor Ciuhodaru trebuie să fie primarul Iașului.

Actualul primar al Iașului este un mitoman. Omul minte cum respiră, faptul că nu are alţi contracandidați serioși din partea celorlalte formațiuni arată clar cum merg lucrurile în politica din Iași. Trebuie o schimbare, cred că sunt de acord toți ieșenii. Îi cer public lui Marius Bodea să formăm împreună o alianţă pentru susținerea la Primăria Iaşi a doctorului Ciuhodaru. Tudor Ciuhodaru este un om care a dovedit că pune Iaşul pe primul loc. Invit în această alianţă şi invit pe toți ieșenii de bună credinţă care înţeleg că Mihai Chirica trebuie îndepărtat, cum o facem noi astăzi în spatele domnului doctor Tudor Ciohodaru”, a transmis George Simion, lider AUR.

Citește și: Conferință de presă la sediul AUR Iași. George Simion, declarații de presă

Medicul Tudor Ciuhodaru a afirmat că este necesar ca Iașul să ajungă pe mâini bune pentru a putea fi schimbat.

„Uitați-vă cum arată acest oraș. Intru în categoria ieșenilor care s-au săturat. Eu am pus Iașul la europarlamentare pe poziția 7, am reușit proiecte importante pentru toți. Constat că cei care spun lucrurilor pe nume, deranjează. Eu cred că este un moment foarte bun să apară o schimbare. Vedem că Iaşul este tot timpul lăsat la o parte. Haideţi să facem un bine Iașului pentru a fi pe mâini bune”, a transmis Tudor Ciuhodaru, europarlamentar.

Citește și: Marius Ostaficiuc va fi coordonatorul campaniei la alegerile europarlamentare din partea AUR 

Comentarii
  • Ne-am dat dracu’!…

  • Psd ppdd psd aur= ciuhidaru securici

  • Daca nu se dădea cu HAUR probabil il votam pe hobbitul de Tudorica dar acum tre sa caut altceva ca sa scapam de Chirica.

  • Mihai Chirica

    Daca asta e alesul lor, il fumez lejer. Ai un post asigurat de paznic Tudore daca te retragi, ce-i in mana nu-i minciuna.

  • A uitat sa-si schimbe cravata de pesedist, piticu’! :))))

  • A făcut proiecte ,ca europarlamentar, pentru Iași..auzi la el ce zice rapănul ăsta, bășinosu ăsta..a trecut pe la nu știu câte partide și e zero barat, nimic nu a făcut pentru proștii care l-au votat.
    Și ca medic numai gargara e de el.. nulitate absolută.
    Aur ia oameni de la PSD și PNL și se dă patrioți și anticorupție, îți vine să borăști

  • Paraschiv cip,gurlui cu ce se mai ocupa?

  • Pt băieții care se agitau pana acu pe la aur …. a-ti pus o băieți. V au luat locurile visate dar va inoada și mințile băieții ăștia cu școala politica în sânge. Eu zic sa va retrageți din timp sa nu va mai faceți dușmani degrabac😄😄😄

  • Minunat viitorul cu acest partid Aur . Dați le puterea și veți vedea de ce sunt in stare

  • Simion nu poate că Iașul arată rău și părerea lui nu contează el face o politică de rahat fiind zero politic.Iașul s-a schimbat mult în bine arată mai frumos și asta o spun turiștii care vin aici și oamenii serioși care trăiesc aici.Iar craiul de ferentari să ne lase în pace că aici ieșenii vor decide viitorul lor nu cred că nici el nici șoșoacă nu pot amăgi oamenii inteligenți care trăiesc în frumosul oraș

  • Haur cica partid nou cu oameni vechi,aceeasi Marie cu alta palarie😂😂😂

  • Slava Domnului ca au ales o nulitate sa o puna candidat. Aveam emotii.

  • aceleasi gunoaie in alt partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024