Prima pagină » Cancan » George Restivan, noi acuzații la adresa Adrianei Bahmuţeanu. “Am plecat din țară din cauza amenințărilor!”

George Restivan, noi acuzații la adresa Adrianei Bahmuţeanu. “Am plecat din țară din cauza amenințărilor!”

08 aug. 2024, 11:18,
Cezar Bulgaru în Cancan

George Restivan vine cu noi acuzații la adresa Adrianei Bahmuţeanu. Cei doi s-au separat acum câteva luni, chiar dacă erau logodiți și pregăteau nunta. În timp ce jurnalista încearcă să evite subiectul, fostul partener a făcut mai multe declarații serioase.

Bărbatul dezvăluie că despărțirea a avut loc din cauza mutării sale în America și sugerează că persoane din cercul fostei iubite ar fi dorit să-i facă rău.

George Restivan, noi acuzații la adresa Adrianei Bahmuţeanu

George afirmă că a achitat deja o croazieră de 4000 de dolari pentru patru persoane, programată pentru perioada 23-30 noiembrie 2024. Croaziera include plecarea din Long Beach-Los Angeles și vizitează mai multe stațiuni din Mexic, printre care Puerto Vallarta, Mazatlan și Cabo San Lucas.

„Nu a fost despărțire ! A fost o plecare inevitabilă, din cauza amenințărilor! Primul lucru care m-a interesat când am cunoscut-o pe Adriana a fost să-i cunosc anturajul ca să știu cu ce influențe externe am să mă confrunt. Motivul era să îmi protejez căsnicia!

În momentul când negociam să nu ne întoarcem la București. Nunta trebuia amânată pentru faptul că nu doream să ne întoarcem la București și căutam calea cea bună cu Adriana. Am încercat și luptat cât am putut să îmi apăr căsnicia, de unul singur!

Avem și o croazieră plătită pentru noiembrie, pentru Blake, Maximus, mama mea și eu. Maximus suferă enorm pentru că tatăl lui nu l-a mai lăsat la mine, unde noi toți îl așteptam cu drag„, a spus George Restivan, potrivit Click.ro.

Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit după un an și trei luni de căsnicie. În urmă cu puțin timp, vedeta a explicat public faptul că au trăit o frumoasă poveste de dragoste care, însă, a ajuns la final. Fosta prezentatoare TV a precizat, de altfel, că nu dorește să ofere detalii legate de motivele care au condus la decizia de a se despărți.

„A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă!!! Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre!

Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă. Vă rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie!, este mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu pe contul de socializare.

George Restivan a venit cu noi acuzații la adresa Adrianei Bahmuţeanu, de care a divorțat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *