Prima pagină » Sport » George Pușcaș a revenit pe teren, iar selecționerul Mirel Rădoi are mai multe motive de liniște: „Nu a jucat rău”
George Pușcaș a revenit pe teren, iar selecționerul Mirel Rădoi are mai multe motive de liniște:

George Pușcaș a revenit pe teren, iar selecționerul Mirel Rădoi are mai multe motive de liniște: „Nu a jucat rău”

22 iun. 2020, 04:00,
în Sport

Atacantul român George Pușcaș a revenit pe teren în partida pe care echipa sa, Reading, a încheiat-o la egalitate pe teren propriu, scor 1-1 cu Stoke City, spre bucuria selecționerului Mirel Rădoi.

Selecționerul Mirel Rădoi începe să fie mai liniștit – majoritatea stranierilor au început să joace, iar ultimul pe listă este George Pușcaș. Atacantul de 24 de ani a revenit pe teren în partida pe care echipa sa, Reading, a încheiat-o la egalitate pe teren propriu, scor 1-1 cu Stoke City.
Spre dezamăgirea selecționerului Mirel Rădoi, George Pușcaș a început ca rezervă, dar a intrat în minutul 38 când l-a înlocuit pe Lucas Joao, cel care deschisese scorul pe Madejski Stadium, dar a fost victima unei accidentări.

„Românul a fost implicat în joc, a creat mai multe faze de gol, dar fără să fie decisiv. Nu a jucat deloc rău, îi lipsește acea sclipire în fața porții”, a fost caracterizarea lui în presa locală.

Reading a dominat partida, a reclamat și două penalty-uri neacordate, dar s-a mulțumit cu un punct. The Royals sunt pe locul 14 în Championship, cu 49 de puncte din 38 de meciuri.

George Pușcaș primește sfaturi de la selecționerul Mirel Rădoi: „Vreau să mai rămân un an aici”

Într-un interviu acordat Digi Sport, George Pușcaș a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la Fenerbahce, spunând că se simte bine la Reading, în liga a doua engleză.
Totodată, atacantul crescut la Inter Milano speră ca pe viitor să ajungă la o echipă unde să se poată lupta pentru trofee, iar Fenerbahce i-ar putea oferi această șansă, fiind unul dintre cele mai importante cluburi din Turcia.

„Din câte știu eu, Fenerbahce nu cred că a avut un contact încât să fie ceva concret. Sunt doar zvonuri. Și dacă ar fi fost, eu mă gândesc la Reading. Vreau să termin campionatul și o să mă gândesc după care va fi pasul următor. Mie îmi place aici, vreau să mai rămân un an, să mai cresc, dar în fotbal nu se știe niciodată ce îți rezervă viitorul. Îmi doresc mult să câștig o Cupă și un campionat, mă gândesc la asta, iar pe viitor sper să ajung la o echipă cu care să mă pot bate pentru trofee. Îmi propun ca în viitor să ajung la o asemenea echipă, ar fi ceva extraordinar. Vreau să câștig trofee”, a declarat Pușcaș.

George Pușcaș (24 de ani) este dorit de Fenerbahce

Presa din Turcia a scris luna trecută că George Pușcaș (24 de ani) este dorit de Fenerbahce, iar atacantul naționalei României, condusă de selecționerul Mirel Rădoi, este sfătuit să meargă la gruparea turcă de către un alt internațional care a îmbrăcat tricoul echipei de la Instanbul.
Viorel Moldovan a evoluat pentru Fenerbahce în perioada 1998-2000, iar fostul atacant crede că Pușcaș ar trebui să facă același pas.
Antrenorul Chindiei Târgoviște crede că fotbalistul lui Reading s-ar plia excelent pe stilul lui Fenerbahce și ar fi apreciat de suporterii fanatici ai turcilor.

„Mi-aș dori pentru el să ajungă la Fenerbahce. Este un club extraordinar, cu suporteri extraordinari și ar fi pe placul suporterilor. La cât de puternic și agresiv e George, ar fi pe placul lor.
Mi-aș dori din tot sufletul, dar nu știu care e situația exactă. Ar fi bine și pentru echipa națională să meargă acolo”, a declarat Viorel Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *