Prima pagină » Sport » George Pușcaș a intrat în dizgrația fanilor lui Reading după ultimul eșec
George Pușcaș a intrat în dizgrația fanilor lui Reading după ultimul eșec

George Pușcaș a intrat în dizgrația fanilor lui Reading după ultimul eșec

30 ian. 2020, 04:00,
în Sport

George Pușcaș a fost din nou titular la Reading, dar fără să impresioneze cu nimic în partida de acasă cu Bristol City. Atacantul a avut o singură ocazie importantă, chiar în debutul confruntării de pe Madejski Stadium, dar a fost blocat de un adversar.

La fel ca etapa trecută, în remiza din deplasare cu Nottingham Forest, românul nu a prins finalul meciului în teren. Pușcaș a fost schimbat acum în minutul 62, chiar înainte ca echipa să primească golul care a decis soarta partidei.
După eșec, fanii lui Reading au fost furioși și și-au vărsat nervii chiar pe jucătorul adus în vară pentru 10 milioane de euro. Pușcaș nu a mai marcat pentru The Royals de la hattrick-ul cu Wigan din 30 noiembrie anul trecut. Suporterii au postat un mesaj elocvent pentru Pușcaș.

Reading se află abia pe locul 15 în liga a 2-a din Anglia, cu 37 de puncte în 29 de partide. Până acum, internaționalul român a adunat 24 de partide în tricoul britanicilor și a marcat de șapte ori.

Jucătorul s-a accidentat la umăr

George Pușcaș s-a accidentat la umăr în meciul lui Reading cu Barnsley, 1-1, iar imediat după partidă, Bowen anunța că lucrurile nu stau foarte bine pentru el. „Nu arată bine. Are ceva la umăr, trebuie să facă o rezonanță magnetică. Pare o dislocare”.

Pușcaș a revenit pe teren pe 11 ianuarie, în meciul lui Reading tot cu Nottingham, terminat tot cu scorul de 1-1. Românul a intrat pe teren în minutul 63, la scorul de 0-0 și chiar a avut o ocazie foarte bună de a marca, dar portarul advers a reușit o paradă de toată frumusețea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *