Prima pagină » Cancan » George Piștereanu, refuzat de o actriță celebră. De ce nu i-a fost acceptată cererea în căsătorie 

George Piștereanu, refuzat de o actriță celebră. De ce nu i-a fost acceptată cererea în căsătorie 

15 nov. 2021, 11:21,
în Cancan

Fostul concurent de la emisiunea „Ferma”, George Piștereanu, a fost refuzat de o actriță celebră. A ajuns în atenția publicului după ce l-a jucat pe Tibor în serialul „Vlad”, are succes în televiziune, însă multă lume se întreabă de ce nu i-a fost acceptată cererea în căsătorie.

George Piștereanu s-a îndrăgostit de o îndrăgită actriță din România, dar se pare că aceasta a fost vehementă atunci când i-a refuzat propunerea bărbatului de a se căsători.

George Piștereanu, respins de o actriță faimoasă

Talentatul actor este cunoscut pentru rolurile sale din filmele „Eu când vreau să fluier, fluier”, „Loverboy” şi din serialul ”Vlad”. S-a remarcat și în competiția din cadrul emisiunii „Ferma”, iar această experiență se pare că l-a ajutat enorm.

”Cel mai mult m-a motivat psihologia din spatele Fermei. De pe canapea pare simplu şi interesant. Dar acolo, în interior, lucrurile devin dificile: cred că Ferma este întoarcerea la umanitate, deoarece se va vedea, exact, cine ești cu adevărat.”, a declarat acesta.

George Piștereanu își construiește o carieră de succes și este extrem de ambițios, însă viața sa privată este de-a dreptul surprinzătoare. Acesta s-a îndrăgostit de frumoasa Anca Dinicu, dar relația lor a fost una extrem de discretă.

În presă au apărut nenumărate zvonuri legate de relația actriței cu Mihai Bendeac, ținând cont de ipostazele extrem de apropiate în care au fost surprinși cei doi.

Mai mult decât atât, viața personală palpitantă a Ancăi Dinicu i-a determinat pe urmăritorii ei să se întrebe dacă aceasta a pozat nud.

Spre surprinderea tânărului actor George Piștereanu, cea care o interpretează pe Gina Felea i-a refuzat propunerea de a se căsători. Acesta a postat la acea vreme pe rețelele de socializare o fotografie însoțită de un mesaj surprinzător.

„Poză din categoria: Tocmai am cerut-o! A zis nu”, a scris George Piștereanu.

De ce Anca Dinicu nu i-a acceptat cererea în căsătorie 

Extrem de îndrăgită pentru rolul Ginei Felea în serialul „Băieți de oraș”, Anca Dinicu l-a uimit pe cel care i-a oferit inelul. George Piștereanu a fost refuzat de colega de scenă a lui Mihai Bendeac, iar motivele acesteia au fost surprinzătoare.

Vedeta a simțit nevoia să justifice răspunsul pe care i l-a dat bărbatului îndrăgostit de ea, iar motivul i-a uimit pe toți. Într-o notă de umor, vedeta a recunoscut că este foarte pretențioasă la bărbați și că este o femeie puternică și independentă.

„Pentru că sunt foarte mișto, pentru că bărbaților le e frică de femeile inteligente, puternice, ambițioase, devreme acasă și frumoase așa cum sunt eu”, a scris Anca Dinicu pe pagina ei de Instagram.

Dincolo de aparițiile savuroase pe scenă și de rolurile sale memorabile, Anca Dinicu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. În trecut, aceasta a avut o relație cu Kani de la „Chefi la cuțite”, dar aceștia s-au despărțit fără a atrage atenția publicului.

Cine este George Piștereanu

George Piștereanu este un actor cunoscut și îndrăgit de public pentru rolurile sale, mai ales din producția de succes „Vlad” de la Pro Tv. Acesta a mărturisit că participarea la acest serial i-a adus aprecierea publicului și a contribuit la formarea sa profesională.

„Mă bucur că prin acest personaj am reușit să ajung la atât de mulți oameni și că spectatorii s-au atașat de acest personaj. Dacă voi mai avea ocazia să particip la un proiect de anvergura VLAD, o voi face, cu siguranță.”, a declarat acesta.

Înainte de cariera în actorie, George Piștereanu a muncit în alte domenii de la o vârstă fragedă. Ambiția pe care a avut-o de copil l-a ajutat enorm să își îndeplinească marile dorințe.

„Cu picioarele pe pământ am rămas deoarece am muncit de la o vârstă foarte fragedă pentru că am văzut în jurul meu oameni care munceau şi aşa am simţit şi eu să fac. Când părinţii mei ne-au invitat în vacanţă pe mine şi fratele meu, i-am văzut lucrând la un restaurant în weekend, în timpul săptămânii aveau alte locuri de muncă.

Eu şi fratele meu ne jucam, stăteam pe plajă şi după 2-3 zile m-am plictisit foarte tare şi am început să debarasez mesele. Atunci am primit o sumă de bani de la soţia patronului, iar acest lucru m-a motivat foarte tare şi am continuat să fac asta zilnic. Aveam 13 ani şi lumea a apreciat că mă vede muncind. Aş putea spune că nu sunt construit să ”mă ia valul” şi să o iau razna”, a declarat actorul.

Puțini sunt cei care știu că George Piștereanu a lucrat o perioadă și în construcții în Italia, iar munca fizică extrem de grea l-a ambiționat și mai mult.

„După ce mi-am dat seama că pot să fac bani, am început să muncesc, de la 14 ani, în fiecare vară, până în vacanţa din clasa a XI-a. Eu chiar cred că munca te înnobilează şi nu aveam nicio problemă cu faptul că lucram în 2 locuri, unul începea de la 6 dimineaţa. Nu aveam un motiv anume, ci aşa am simţit. Îmi amintesc că toată munca de pe şantier a culminat cu faptul că am luat o lucrare pentru a face un tavan şi când am băgat şpaclul, a căzut jumătate de tavan, ceea ce însemna că ar fi trebuit să lucrez de trei ori mai mult. Dar eu deja nu mai puteam, nu mai simţeam să fac asta şi l-am rugat pe tatăl meu să finalizeze, iar eu am revenit în ţară. Cam aşa s-a încheiat această activitate pentru mine”, a precizat acesta.

George Piștereanu are o viață privată palpitantă. După ce Anca Dinicu i-a refuzat cererea în căsătorie, actorul și-a îndreptat atenția către planul profesional, demonstrând tuturor cât este de talentat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *