Prima pagină » Cancan » George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu superb. Ce spun cei doi despre căsătorie

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu superb. Ce spun cei doi despre căsătorie

01 nov. 2021, 12:19,
în Cancan

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut într-un reality-show, la câteva luni de la despărțirea actorului de Andreea Bălan. La început, prezentatoarea TV nu avea o părere prea bună despre actualul partener de viață. Cu toate acestea, emisiunea Ferma le-a oferit oportunitatea de a se cunoaște mai bine, iar acum cei doi au planuri mari de viitor împreună.

George Burcea este un actor care a jucat în filme din străinătate, dar și într-un videoclip al fostei sale soții, Andreea Bălan. Viviana Sposub și-a început cariera ca prezentatoare meteo la Antena 1, însă a demisionat după numai un an. După plecarea de la Observator, aceasta a făcut parte din echipa Pro TV. Se pare că experiența de la Pro TV i-a adus numai avantaje, deoarece aici l-a cunoscut pe George Burcea, bărbatul pe care-l numește sufletul său pereche. Primul sărut al cuplului a fost în fața camerelor de luat vederi, pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma.

Mai mult, în weekend, Ella Maya și Clara au petrecut de minune alături de tatăl lor, dar și de iubita lui, Viviana Sposub. Iar George Burcea a postat mai multe videoclipuri la secțiunea de stories de pe Instagram. Videoclipurile au fost repostate și de Viviana Sposub pe pagina ei, însă ulterior au fost șterse. Totul ar avea legătură cu faptul că Andreea Bălan a fost deranjată de aceasta.

Cum s-au cunoscut George Burcea și Viviana Sposub

George Brucea și Viviana Sposub s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma. Vestea că sunt împreună a luat publicul prin surprindere. La început, din cauza scandalului cu Andreea Bălan, Viviana nu avea o părere prea bună despre George. Cu toate acestea, cei doi au avut ocazia să se cunoască mai bine în emisiunea de la ProTV și susțin că a fost dragoste la prima vedere.

„Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este”, povestește fosta coprezentatoare de la Vorbește Lumea.

Ca drept dovadă că au planuri mari de viitor, Viviana abia așteaptă să le povestească nepoților cum și-a întâlnit sufletul pereche. Deși, ca orice cuplu, au avut parte de neînțelegeri, cei doi sunt de nedespărțit. Mai mult, George Burcea este hotărât să o ceară pe Viviana în căsătorie, dar vrea ca momentul să fie o surpriză.

„O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inel”, a spus George Burcea cu privire la subiectul căsătoriei. La rândul ei, și Viviana a declarat că dorește să își petreacă tot restul vieții alături de George.

Viviana Sposub se înțelege de minune cu fetițele lui George Burcea

După ce el și Viviana s-au mutat împreună, George Burcea i-a făcut cunoștință cu cele două fetițe ale lui. Ella și Clara s-au simțit foarte bine în compania celor doi îndrăgostiți. Viviana le-a împletit părul, iar George a făcut poze pe care le-a postat pe contul de Instagram.

Deși, inițial, Andreea Bălan a declarat că nu va permite ca fetele să cunoască persoana alături de care ea sau George își vor reface viața, se pare că lucrurile s-au schimbat după oficializarea divorțului. Acum, copii au permisiunea de a dormi acasă la tatăl lor în weekend

„Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a dezvăluit George.

Așadar, se pare că George Burcea a trecut destul de repede peste divorț și este pregătit să își întemeieze o familie alături de Viviana Sposub.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`