Prima pagină » Cancan » George Burcea o va cere în căsătorie pe Viviana Sposub! Primele declarații făcute de actor

George Burcea o va cere în căsătorie pe Viviana Sposub! Primele declarații făcute de actor

28 sept. 2021, 14:06,
în Cancan

Actorul George Burcea este pregătit să o ceară în căsătorie pe iubita sa Viviana Sposub, de care este îndrăgostit până peste cap. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, după ce s-au cunoscut la emisiunea Ferma: Orășeni vs. Săteni. Recent, actorul a povestit despre logodnă și cum ar vrea să arate momentul în care o cere de soție pe iubita lui.

Actorul George Burcea este pe zi ce trece tot mai îndrăgostit de Viviana Sposub, cu care are o relație sinceră. Chiar dacă la început iubirea dintre cei doi nu a fost văzută cu ochi buni, sentimentele lor au fost puternice și dragostea lor a trecut proba timpului. Acum, George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Mai mult, se pare că actorul este pregătit să facă pasul cel mare alături de Viviana Sposub.

George Burcea vrea să o ceară în căsătorie pe Viviana Sposub

După separarea de Andreea Bălan, care s-a cuplat cu Tiberiu Argint, George Burcea și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub și formează un cuplu foarte frumos. Mai mult, se pare că cei doi au mari planuri împreună, chiar dacă în ultima perioadă de timp lucrurile între ei nu au funcționat atât de bine. Zvonurile potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit în urmă cu o lună au făcut imediat înconjurul internetului. Și aceasta mai ales după ce Viviana a șters de pe rețelele de socializare toate fotografiile în care apărea alături de actor.

La scurt timp, cei doi îndrăgostiți au început din nou să se afișeze împreună, demonstrând tuturor că relația lor merge mai bine ca nicioadată. Mai mult, George Burcea s-a gândit puțin mai departe în viitor și a făcut un anunț care a uimit pur și simplu pe toată lumea. Se pare că actorul este mai mult decât pregătit să facă un pas foarte important alături de femeia pe care o iubește enorm.

Viviana Sposub își dorește să fie o mireasă tânără

Așadar, actorul a dezvăluit că are în plan să o ceară pe frumoasa prezentatoare TV în căsătorie, însă nu știe exact când se va întâmpla acest lucru. Cu toate acestea, un lucru este sigur – va oferi toate detaliile după ce îi va da inelul de logodnă.

„O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a declarat George Burcea.

De cealaltă parte, Viviana Sposub a mărturisit în urmă cu ceva timp că și-ar dori să fie o mireasă tânără. Vedeta de televiziune a spus, de asemenea, că nu va purta rochia de mireasă în anul 2021, căci încă mai sunt câteva lucruri pe care le are de rezolvat în relația cu George Burcea.

„Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu… mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. (…) Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune! (…)”, a mărturisit Viviana Sposub.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *