Prima pagină » Cancan ultimă oră » George Burcea, lovitură dură pentru Andreea Bălan. A obținut custodie comună pentru fetele lor

George Burcea, lovitură dură pentru Andreea Bălan. A obținut custodie comună pentru fetele lor

19 apr. 2022, 19:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

George Burcea și Andreea Bălan trec printr-o perioadă extrem de dificilă și sunt într-un conflict continuu de când s-au despărțit. Cei doi au luptat mult pentru custodia fetițelor și, deși Andreea spera că instanța va lua altă decizie, se pare că cei doi au acum custodie comună.

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat anul acesta, la începutul lunii martie, deși s-au despărțit în urmă cu doi ani. Cei doi s-au luptat mult pentru fetițele lor și, chiar înainte de Paște, actorul a primit o veste extrem de bună pentru el. El a obținut custodia comună, ceea ce înseamnă că fetele vor petrece timp atât cu tatăl, cât și cu mama lor.

George Burcea se bucură de reușita lui

Actorul a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, pentru a se asigura că fanii sunt la curent cu ce se petrece în viața lui. Deși Andreea Bălan și-ar fi dorit ca George Burcea să nu aibă control asupra fetițelor și a încercat din răsputeri să schimbe decizia autorităților, se pare că lucrurile au mers în favoarea actorului.

,,Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara, sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața, când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice”, a scris actorul pe Instagram.

Burcea, mesaj pentru Andreea Bălan

George Burcea susține că cele două fiice ale sale ar crește într-un mediu toxic alături de mama lor și o acuză pe Andreea Bălan că, în realitate, nu petrece îndeajuns timp alături de copiii ei, așa cum vrea să dea impresia din postările pe social-media, ci are trei bone care au grijă de copii.

Nici mama Andreei Bălan nu a scăpat de atacurile lui George Burcea, pe care o acuză ca le-ar influența pe cele două fete să îl desconsidere pe actor în rolul de tată.

“Nu vă lăsați influențați de puterea falsă pe care credeți că o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane, sau de faptul ca aveți bani și sunteți forță (ca să-l citez pe un tovarăș lăutar). Și mai important decât atât… (cu toată dragostea și iubirea către bunicii care au grija de nepoți), aveți mare grijă la comportamentul acestora către nepoți”, a adăugat actorul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iulie 2024
29 iulie 2024