Prima pagină » Cancan » George Burcea, la vârsta la care este pregătit să întemeieze o familie cu Viviana Sposub

George Burcea, la vârsta la care este pregătit să întemeieze o familie cu Viviana Sposub

04 oct. 2021, 10:13,
BZI.ro, în Cancan

Actorul George Burcea, ajuns la vârsta maturității, i-a făcut recent o superbă declarație de dragoste iubitei lui Viviana Sposub. Cei doi vor aniversa în curând doi ani de când sunt împreună, însă relația lor a cunoscut și unele coborâșuri. Cu toate acestea, lucrurile par a se fi așezat pe un făgaș normal pentru George și Viviana, a căror iubire este tot mai puternică.

George Burcea și Viviana Sposub sunt într-o relație foarte frumoasă, iar în curând cei doi vor aniversa doi ani de când sunt împreună. Actorul și focoasa brunetă s-au cunoscut în cadrul show-ului de televiziune Ferma. Orășeni vs. Săteni, iar de atunci sunt de nedespărțit. Acum, ei sunt mai fericiți ca niciodată, chiar dacă în ultimele luni, au existat unele zvonuri precum că s-au despărțit. Totuși, cei doi au reușit să treacă peste orice neînțelegere și să fie în continuare împreună.

George Burcea, la vârsta maturității depline

Actorul George Burcea a devenit foarte cunoscut în urmă cu câțiva ani grație relației pe care a avut o cu Andreea Bălan. Cei doi au împreună două fiice, Clara Maria și Ella Maya, și chiar au fost căsătoriți timp ce câteva luni. Însă relația lor s-a terminat după scandalul de consum de droguri în care a fost implicat actorul. George Burcea s-a născut pe 15 ianuarie 1988, în Eforie Sud, și este absolvent al UNATC București. Actorul, în vârstă de 33 de ani, a reușit să-și revină și să depășească toate problemele, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Viviana Sposub.

O iubește nespus pe Viviana Sposub

Într-un interviu recent, celebrul actor a fost întrebat dacă este îndrăgostit de Viviana Sposub. George Burcea nu numai că a afirmat asta, însă i-a făcut o descriere înduioșătoare iubitei sale. El a mărturisit că Viviana Sposub îi este alături în orice moment și n-a întâlnit pe nimeni ca ea de-a lungul vieții.

„Viviana este superbă și mereu a fost. Ea e sprijinul meu 24 din 24, 7 zile din 7. Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei și a susținerii de care a dat dovadă. N-am întâlnit în 33 de ani un suflet atât de cald și iubitor”, a declarat George Burcea.

Zvonuri că George Burcea s-ar fi despărțit de iubită

Chiar dacă se cunosc de aproape doi ani, George Burcea este pregătit să își petreacă tot restul vieții alături de iubita lui. Și Viviana Sposub a mărturisit, la rândul ei, că își dorește să devină mamă tânără și să se căsătorească. Cu toate acestea, în vară, Viviana Sposub și George Burcea ar fi avut probleme în cuplu. Atunci, chiar dacă despărțirea nu a fost confirmată oficial, Viviana a șters toate pozele pe care le avea cu George Burcea, pe conturile ei de socializare.

Dar toate aceste probleme au trecut, Viviana i-a cunoscut familia lui George, iar actorul este foarte bun prieten cu sora și mama iubitei lui. Acum, lucrurile par că au luat o cu totul altă întorsătură, iar George Burcea, aflat la vârsta de 33 de ani, a vorbit de curând de căsătorie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *