Prima pagină » Cancan » George Burcea iși bate joc de lege, în plin scandal legat de dorguri. Gestul inexplicabil făcut de soțul Andreei Bălan

George Burcea iși bate joc de lege, în plin scandal legat de dorguri. Gestul inexplicabil făcut de soțul Andreei Bălan

04 mart. 2020, 12:22,
în Cancan

În plin scandal legat de droguri, George Burcea își cam bate joc de procurori! Soțul Andreei Bălan a făcut un gest inexplicabil, cu care a șocat pe toată lumea. Totul se întâmplă la numai câteva zile de când Poliția Rutieră l-a prins pe acesta în timp ce conducea sub infuența cocainei.

Pe 21 februarie, George Burcea a fost oprit de Poliția Rutieră și a fost depistat cu cocaină în oraganism. Deși ar trebui să o lase mai moale cu aluziile de acest gen și să aibă o atitudine de om matur, Burcea demonstrează contrariul. De ce? Simplu. În plin scandal legat de droguri, soțul Andreei Bălan s-a filmat într-o ipostază cel puțin halucinantă.

Cu un card, George Burcea așează un praf alb, pentru a priza. După numai câteva secunde, soțul Andreei Bălan ia o gogoașă și o trece prin praful respectiv, care s-a dovedit a fi făină. Gestul lui George Burcea nu este altceva decât o bătaie de joc adusă procurorilor, în plin scandal legat de divorț, dar și de droguri. Deși el nu a vrut să ofere niciun detaliu cu privire la lucrurile întâmplate, a făcut-o Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, potrivit Antena Stars.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a „Cocaine”, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au spus procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *