Prima pagină » Cancan » George Burcea concurează la show-ul Ferma. Câți bani va primi
George Burcea concurează la show-ul Ferma. Câți bani va primi

George Burcea concurează la show-ul Ferma. Câți bani va primi

11 aug. 2020, 15:09,
BZI.ro, în Cancan

George Burcea concurează la show-ul Ferma. Dacă în plan familial a avut numai de pierdut, pe plan profesional pare să-i meragă bine. Asfel, fostul soț al Andreei Bălan a bătut palma cu cei de la Pro TV și va concura în show-ul Ferma.

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Astfel, divorțul este tot mai aproape de a se finaliza. Cei doi nu se mai gândesc unul la celălalt și continuă să-și dea lovitură după lovitură.

Deși procesul încă nu s-a sfârșit, se pare că Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat. Recent, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost în vacanță la mare. De altfel, nici actorul nu o duce deloc rău, cel puțin nu în plan financiar și profesional. După tot scandalul legat de consumul de droguri, pentru George Burgea pare să fi răsărit soarele. Aceste se bucură acum de un mare succes, mai ales de când a semnat cu o televiziune celebră.

George Burcea concurează la show-ul Ferma

Astfel, Pro TV a anunțat faptul că George Burcea face parte dintre vedetele care vor participa în noul sezon al emisiunii Ferma. Acest nou sezon al îndrăgitei emisiuni va fi prezentat tot de Mihaela Rădulescu. Acum, George Burcea și-a făcut deja bagajele și s-a retras în inima munților, acolo unde au loc filmările show-ului. Acesta va fi difuzat din toamnă și fanii lui vor fi surprinși cu o mulțime de evenimente interesante. Cu siguranță, noile peripeții ale concurenților vor aduce postului TV un rating de zile mari.

Se pare că asocierea lui Burcea cu numele fostei sale soții celebre, Andreea Bălan, i-a adus un mare succes. Anunțul că el va participa la acest show a fost un șoc pentru toți, ținând cont de faptul că acesta semnase deja un contract cu Antena 1. George urma să apară într-o telenovelă românească, marca Ruxandra Ion. Numai că filmările acesteia au fost anulate din cauza crizei sanitare cu care ne confruntăm, pentru a evita orice risc. Asstfel, George Burcea are cale liberă pentru a accepta oferta celor de la ProTV.

Câți bani va primi George Burcea

Participarea la show-ul Ferma îi va aduce actorului un câștig considerabil. Potrivit unor surse Impact.ro, se pare că George Burcea va primi 1500 de euro pentru fiecare săptămână. Mai mult, dacă va ajunge până la final, premiul cel mare îi va aduce nu mai puțin de 50 de mii de euro.

Totuși, participarea lui George la Fermă ii creează anumite probleme Andreei Bălan. Fosta soție a lui George Burcea a primit cadou o vacanță în Grecia. Astfe, acesta își dorea să meargă alături de fetițe, însă nu are cum. Și aceasta că pentru a le scoate din țară, are nevoie de semnătura lui George Burcea. Deși a insistat, producătorii i-au comunicat că actorul nu nu poate interacționa cu nimeni din exterior. Timp de o lună, conform regulamentului, pe durata filmărilor George Burcea este izolat total.

Acum, dacă George Burcea concurează la show-ul Ferma, Andreei nu-i rămâne decât să petreacă în țară cu fetițele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *