Prima pagină » Cancan ultimă oră » George Burcea, atac dur la adresa unei fane. Motivul este incredibil!

George Burcea, atac dur la adresa unei fane. Motivul este incredibil!

05 sept. 2021, 20:40,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la finalul anului 2019, iar divorțul lor este încă în desfășurare și nu pare că se va finaliza până la finalul acestui an. Cel mai probabil cele două fetiței vor rămân în grija Andreei Bălan, iar la finalul procesului actorul o să fie nevoit să plătească pensie alimentară.

După ce s-a despărțit de mama copiilor lui, George Burcea a participat la „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, acolo unde a cunoscut-o pe Viviana Sposub, care i-a devenit parteneră. Cei doi trăiesc de atunci o frumoasă poveste de dragoste, însă fanii actorului par că își doreau ca acesta să rămână pe viață cu Andreea Bălan, chiar dacă cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an.

În urmă cu ceva timp, George Burcea a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de una dintre fetițele lui, iar imaginea s-a viralizat imediat, ajungând să aibă peste 7.000 de aprecieri și sute de comentarii.

Din păcate, unul dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul pozei l-a deranjat foarte tare pe George Burcea, încât acesta a început să o înjure pe femeia care îi scrisese.

„Ce frumos erai când stăteai cu Andreea Bălan. Acum zici că ești de cartier, neîngrijit. Fiecare casă are certuri, dar tu ai ales cariera”, i-a scris o fană, care a fost imediat pusă la zid de către actor:

„Oare chiar nu aveți viață personală? Nu aveți rușine? Casa voastră pute. Acum aștept comentarii cum că vorbesc urât, agresiv… Luați cu pâine”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *