Prima pagină » Cancan ultimă oră » George Burcea a reacționat. Ce spune actorul despre faptul că Viviana Sposub a devenit prezentatoarea matinalului “Dimineața cu noi”

George Burcea a reacționat. Ce spune actorul despre faptul că Viviana Sposub a devenit prezentatoarea matinalului “Dimineața cu noi”

15 feb. 2022, 21:01,
în Cancan ultimă oră

Minunata veste a fost primită cu brațele deschise și de iubitul vedetei, George Burcea, care a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru partenera sa.
După terminarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub a rămas în familia Kanal D România.

George Burcea susținut-o necondiționat în competiția pe Viviana

Aceasta va prezenta matinalul postului de televiziune alături de Bursucu și George Tănase.

George Burcea i-a fost alături Vivianei în toate momentele importante din viața ei și a susținut-o necondiționat în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, competiție în care a ajuns până în Marea Finală și a fost la un singur pas de a intra în posesia marelui premiu.

George Burcea a scris un mesaj scurt, dar cu însemnătate mare pentru vedetă

Vestea că frumoasa șatenă urmează să înceapă un nou proiect a fost primită cu brațele deschise și de iubitul ei, George Burcea, care a scris un mesaj scurt, dar cu însemnătate mare pentru vedetă.
Actorul a postat pe pagina de Instagram, la secțiunea stories, captura unui articol în care este anunțată prezența Vivianei în calitate de prezentatoare în noul matinal care urmează să înceapă la Kanal D.

Imaginea este însoțită de mesajul scurt: ”Mândru”.

Primele declarații ale Vivianei Sposub în calitate de prezentatoare la „Dimineața cu noi” alaturi de Bursucu și George Tănase

Viviana Sposub va prezenta noul matinal de la Kanal D ”Dimineața cu noi” alături de Bursucu și George Tănase.

„Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea și iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună.
Am alături cei mai talentați, energici, amuzanți și frumoși parteneri, Bursucu și George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze și cred că astfel vor deveni dependenți de „cafeaua” noastră. Abia astept să dăm startul distracției la „Dimineața cu noi!”, a dezvăluit Viviana.

 


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *