Prima pagină » Cancan ultimă oră » George Buhnici lovește din nou! A ieșit din scandalul „vergeturilor” și intră în scandalul „bărbații fac muncile cele mai grele și au sănătatea șvaițer”

George Buhnici lovește din nou! A ieșit din scandalul „vergeturilor” și intră în scandalul „bărbații fac muncile cele mai grele și au sănătatea șvaițer”

09 nov. 2022, 21:01,
în Cancan ultimă oră

George Buhnici este un personaj foarte controversat. Aproape la fiecare apariție își spune „părerea” despre anumite lucruri, iar de fiecare dată dă greș. După ce a provocat un scandal cu ultimele afirmații, acum a ieșit iar „la atac” cu părerile lui despre lume.

George Buhnici a postat un mesaj pe Twitter prin care spune că bărbații sunt cei care fac cea mai grea muncă, dar sunt nevoiți să aducă toți banii în familie. Cu toate că sunt și femei care fac inclusiv muncă „de bărbați”, dar se pare că George Buhnici încă nu a aflat.

„Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?”, este mesajul postat de George Buhnici pe Twitter.

George Buhnici mergea la mare să vadă „piele”

Reamintim că realizatorul de vloguri, George Buhnici, a fost protagonistul unui scandal care a stârnit numeroase reacții. În cadrul unui interviu, acesta a spus că merge pe plajă pentru a vedea „piele” și femei care arată bine, nu unele pline de celulită și vergeturi și a simțit nevoia să își compare soția cu o minoră.

După declarațiile controversate, George Buhnici a fost luat la rost de mai multe persoane, iar mai multe vedete au avut câte ceva de spus cu privire la vorbele acestuia.

Părerile lui George Buhnici cu privire la aspectul femeilor au fost departe de a fi pertinente, iar după ce a fost publicat interviul, acesta a transmis un mesaj prin care explica situația, însă a reușit doar să-și dea cu stângul în dreptul.

Lorena Buhnici a batjocorit o femeie, la fel ca soțul ei

Lorena a publicat la acea vreme pe Facebook un mesaj plin de ură la adresa unei doamne mai plinuțe, pe care a batjocorit-o din cauza kilogramelor în plus. De altfel, a fotografiat-o pe doamna respectivă și a făcut imaginile publice, deși acest lucru nu este legal și cu atât mai puțin politicos.

„Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta.”, a scris Lorena Buhnici.

Bineînțeles că soțul ei a susținut-o din umbră și a apreciat postarea, dar nu a scăpat de criticile internauților. A fost aspru pusă la zid pentru comportamentul ei și mai ales pentru imaginile publicate fără acordul persoanei respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *