„George Buhnici” de Iași, afirmații misogine în mediul online: „Eu, dacă aș deține astfel de cluburi, aș pune intrarea gratis tipelor cu sandale cui!” – FOTO

19 iul. 2022, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Irinel Bucur, IT-ist și membru activ al Asociației „Împreună pentru A8”, s-a arătat șocat să vadă tinere care ies în cluburile de noapte din Iași îmbrăcate în rochii elegante, dar purtând pantofi sport, cât se poate de „butucănoși”. Ieșeanul consideră această „modă” ca fiind de prost-gust. „George Buhnici” de Iași crede că doamnele și domnișoarele care adoptă o astfel de ținută ar trebui să plătească taxă de intrare mai mare decât cele care aleg să poarte tocuri.

Irinel Bucur și-a șocat urmăritorii cu o serie de afirmații misogine. Tânărul IT-ist consideră că este inadmisibil ca doamnele și domnișoarele să iasă în oraș îmbrăcate în rochii, dar purtând pantofi sport, masivi, care le răpesc din feminitate. La o simplă privire pe pagina sa de Facebook, se poate observa că Irinel Bucur are un stil vestimentar cel puțin nonconformist, asortând cămășile înflorate cu sacouri în carouri, la care adaugă papioane în toate culorile curcubeului.

„George Buhnici” de Iași șochează cu afirmațiile legate de stilul vestimentar! „O fată în rochie, dar cu clăpăugele alea de adidași, tip cutie, arată precum un bărbat în costum, dar cu sandale și șosete!”

Irinel Bucur, IT-ist și membru activ al Asociației „Împreună pentru A8”, a lansat în mediul online o serie de afirmații șocante, legate de stilul vestimentar al ieșencelor. IT-istul nu înțelege de ce doamnele și domnișoarele aleg să asorteze pantofi sport la rochii și fuste elegante.

„În seara asta, după o lungă perioadă, am ieșit într-un club pentru aniversarea unui prieten. Trec peste multe aspecte, însă nu pot să înțeleg, frate, cum multe tipe, extrem de multe chiar, ies îmbrăcate cu o rochie sau cu o fustă destul de ok, iar în picioare poartă niște adidași, de care Denis Rodman ar fi invidios, menrepellers adică. Ce naiba, nu ați găsit și voi niște stiletto? Cele mai ieftine sandale cu toc cui sunt mult, mult mai faine decât adidașii labă de gâscă sau mai știu eu cum se cheamă! Chiar nu pot să înțeleg moda asta! Repet, cele mai ieftine sandale cu toc cui cred că sunt undeva la 200 de lei, sunt cu mult mai faine și dau mult mai bine decât niște adidași butucănoși! Păi voi vreți să ieșiți la agățat cu adidași butucănoși în picioare, când aici nu e nici câmp și nici iarbă, ca să existe o scuză”, a precizat Irinel Bucur.

Tânărul IT-ist se declară complet împotriva adidașilor masivi și este de părere că reprezentantele sexului frumos nu ar trebui să poarte asemenea încălțăminte, cel puțin nu în club, când își doresc să fie atrăgătoare.

„Poate-mi explică și mie cineva care-i treaba, că, sincer, n-am reușit să mă prind și nici n-am reușit să înțeleg ce naiba e așa de fain la adidașii ăia lați și lungi, adică butucănoși! Eu, dacă aș deține astfel de cluburi, aș pune intrarea gratis tipelor cu sandale cui și taxă de intrare asemănătoare bărbaților pentru restul, fără discriminare, asta ca să nu merg mai departe cu impunerea unui stil vestimentar, așa cum îmi aduc aminte că era odată, când nu aveai ce căuta dacă erai îmbrăcat necorespunzător”, a adăugat IT-istul.

Cum arată o femeie elegantă, în opinia lui Irinel Bucur

Irinel Bucur este de părere că pantofii sport, masivi, le răpesc doamnelor și domnișoarelor din feminitate și le fac să arate ridicol.

„O fată în rochie, dar cu clăpăugele alea de adidași tip cutie, menrepellers, arată precum un bărbat în costum, dar cu sandale și șosete! Așa-i că nu vă place și nu v-ar atrage un astfel de specimen? Sau poate mă înșel eu!”, a declarat IT-istul.

„George Buhnici” de Iași consideră că, pentru a fi atrăgătoare, doamnele și domnișoarele trebuie să opteze pentru pantofi cu toc subțire, aceștia fiind un etalon indiscutabil al eleganței. La rochii și fuste de vară, reprezentantele sexului frumos pot asorta și sandale cu talpă joasă sau pantofi sport, dar feminini.

„Aș spune că nu trebuie să fie extravagante, feminitatea nevenind din gradul de extravaganță etalat, ci ar trebui să-și aleagă ținuta adecvată, combinând elemente care se și pot combina între ele. De exemplu, am observat, pe parcursul ieșirii mele în oraș, și domnișoare îmbrăcate cu un compleu floral, cu pantaloni dintr-un material ce se pretează vara, purtând tocuri, semn ce arată atenție sporită la combinarea elementelor. Ar fi putut foarte bine să poarte și adidași tipic feminini (subțiri și nu care dublează volumul labei piciorului) sau sandale cu talpa joasa, însă a ales varianta cea mai feminină, cu toc cui. Așadar, dacă este vară și se poartă rochie sau fustă, indiferent de lungimea acesteia, cel mai feminin este să se poarte toc subțire. Tocul poate crește în grosime, până la nivelul picioarelor de canapea, odată cu avansarea în vârstă. Asta este etalonul suprem al feminității, din punct de vedere vestimentar”, a declarat „George Buhnici” de Iași.

L-am supranumit pe Irinel Bucur „George Buhnici” de Iași, deoarece afirmațiile sale sunt la fel de misogine ca cele ale realizatorului de vloguri despre tehnologie, care a declarat, în timpul unui interviu pentru „XNS”, emisiune difuzată de Antena 1, că femeile ar trebui să aibă mai multă grijă de corpul lor și că ar trebui să nu se mai afișeze la plajă „cu celulită şi vergeturi”.

Comentarii
  • Ciuprian Porumboiu

    Ba, pana la urma, are dreptate. Dar fetele mai vin si ca sa danseze…pe langa agatat, machit, borat in baie, pus mana pe cate un fraier, etc.

  • Daca vor sa danseze,eu sunt de acord da se simta bine, dar sa asorteze tenisii la o veatimentatie adecvata sau sa se schimbe pe parcurs,cum faci la o nunta sau un banchet etc. Are dreptate. Degeaba il confundati cu Buhnici. Si pana si ala are dreptate oarecum. Sunt profesoara si vad zi de zi cum fetele,niste iepe incalate, baga fara oprire chipsuri si snacksuri. Bah, dar fara oprire. Una nu mai mananca un senvis, un fruct, una nu mai iese la o plimbare, numai pe telefoane, nu fac nica acasa(lasam exceptiile deoparte). Nu sala, dar macar sa nu arate la 15 ani ca mine la 47.

  • Atenție la Neatenție

    Dacă d-na profesoara a mâncat ,, senvis,, e clar .Ce sa mai …. bomba la 47 de ani , acuma nu știu câți de învățământ !!
    Poate e de romana …….

  • Pentru Ica: Zici ca esti profesoara? Nu cred! Nu pot sa cred ca avem, in Romania, profesori care scriu cu greseli gramaticale! Asta una la mana… Doua la mana: Ica, ar fi trebuit ca pana la 47 de ani sa fi citit Codul bunelor maniere, macar una din editii…..La nici o nunta sau banchet nu este permis sa te schimbi, sau sa schimbi incaltamintea cu tenisi. Niciodata!

  • Gelozia Nu Iti Sade Bine

    Ar trebui sa-ti fie rusine sa te mai numesti femeie la cat misoginism iese din tine. Si te mai numesti si profesoara. Nu stiu cat de constienta esti ca vorbesti despre niste copii, nu „iepe”. Reflecta putin asupra personalitatii tale si lasa gelozia deoparte

  • Inadmisibila ieșirea IT-ului, îngrozitoare reacția profesoarei de mai sus. Gândire misogina si sexista de secolul trecut, unii oameni au rămas prizonierii prejudecăților preluate din familie și societate. Îmi pare rau sa vad tineri cu asemenea concepții, care își închipuie ca singura preocupare a femeilor e sa iasă la agățat. Mi-e sila de astfel de specimene.

  • Pentru IT-is și profesoara de mai sus: daca ești prost de mic, când ești mare doar te joci. Îmi este clar ca nu mai au nicio șansă, nu mai încercați sa ii educați.

  • ”Ica” are perfectă dreptate, la fel și Irinel Bucur!! Nu vă mai ofuscați toți de pe aici fără rost!! Autorea articolului, Codruța Șoroagă, observ că îl acuză de misogism, dar nu este cazul. Nu vedeți cât de caraghiose sunt unele fete, cu rochie și adidași, dar nu orice fel de adidași, niște ”broscari” pe care nu i-aș încalța nici când duc gunoiul la benă. Ca să nu mai vorbesc de feminitate.

  • Giani umoristicul

    Are dreptate cum l-ați numit voi ”Buhnici de Iași”. Stupidă asortare în rochie elegantă cu adidași în picioare. Fetele astea chiar nu au ceva bun în imaginația lor.
    Și Bunici de București a ofensat niște frustrate care i-au răstălmăcit vorbele exact după frustrările lor. Îi etalează șuncile cu prostia și o zbenguie prin fața băieților doar s-or uita vreo unul la ele.
    În România nu existau așa de mulți obezi. Atenție la ce băgați în voi.

  • De ce ne intereseaza parerea unui anonim? mai bine postati imagini cu fetele din Iasi cu Only si web chat

  • GabiDumitrescu

    Nu ca as judeca oamenii dupa cum se imbraca si cum arata, si eu ma imbrac adesea ca un boschetar si arat de parca am fost cules de pe Bahlui, dar Gigel asta arata ca un nef*tut frustrat, nimic mai mult. La cum se imbraca si ce mecla are, cred ca nici alea cu tocuri si nici alea cu adidasi nu i-ar acorda atentie. Mdah… mare subiect.

  • De unde si pana unde isi da cu parerea acest 35kg cu bataie care se imbraca ca un papitoi???

  • acest 35kg cu bataie care se imbraca ca un papitoi ar trebui sa taca ca e mai bine pentru el

  • Cretu Eugen EVH

    Cine e acest gunoi de IT-ist fomist??

  • Buhnici de Iași

    Daca macar 1% invata ceva din treaba asta si isi asorteaza tinuta intr-un mod care sa le puna in valoare feminitatea, atunci eu ma declar pe deplin multumit!

    Cu misoginismul au dat-o de gard ca inseamna persoana care uraste femeile, ori eu nu le urasc deloc ci le apreciez pe cele care stiu sa-si asorteze tinuta.

  • Cretu Eugen EVH
    Coa*e, omul asta a făcut și face prntru regiunea asta mai mult decât tot neamul tău de kakati de la șopârla încoace. 😉

  • Proprietar Greenpark

    Regretabil comentariul individului.
    Fiecare se îmbracă așa cum consideră. Este urat sa judecam un om după cum se îmbracă, sexualitate,religie,etnie samd. De altfel sunt și sancționate astfel de aprecieri in legile Romaniei. Dar se pare că la noi in Romania de cele mai multe ori noi luăm apărarea infractorilor in loc să apărăm victimele
    Dar noi cei 2000 de locuitori ai cartierului Green Park al cărui președinte este acest individ ,suntem „obișnuiți” cu astfel de cuvinte jignitoare și comportament deviant . Are și o plângere la secția 4 tocmai pentru astfel de comportament la adresa proprietarilor inclusiv femei. Sper că organele competente să cerceteze temeinic probele furnizate la dosar și să ia măsurile de rigoare .

  • Dacă și asta e misoginism… înseamnă ca la voi musca e dinozaur și naște pui vii…
    Mulțumesc totuși ca l-ați semnalat. Îl voi urmări 🙂

  • Alt proprietar din Green Park

    Proprietar Greenpark: spune clar, Florin Bădărău ca sa stie lumea 😅.

  • Toți acesti „domni Buhnici” ar trebui sa înțeleagă ca femeile nu sunt niște obiecte trimise pe Pământ pentru a fi pe placul bărbaților. Fetele nu mai sunt educate ca în vremurile demult apuse și nu mai sunt dispuse sa accepte comportamente misogine. Ma gandesc ca undeva, prin niște cătune îndepărtate, ar mai putea găsi acești „domni” ceva educație „conservatoare” pe placul lor. Le doresc succes!

  • Cretu Eugen EVH

    @CATALIN_555: Eu sunt cetatean elvetian ba tarane coclit, ma doare-n kur de regiunea voastra din evul mediu!!!

  • Sunteți cu văcuța la păscut…cerți prea mult unor târfe ce rup cluburile. Cele deștepte aleg sa petreacă altfel si ni se vor amesteca cu parașutele potcovite si pocnite prin boscheți .

  • 35kg cu chilotii uzi si cu 4 caramizi in buzunare.. un libidinos si un misogin, cei care au lucrat cu el il cunosc foarte bine si pot confirma toti asta.

  • Omu asta e toxic pentru societate daca debitează astfel de inepții.
    Cineva spunea mai sus că îl cunoaște foarte bine că au avut relații de muncă cu el.
    Dar știe tot Iasul cine este acest fiu de securist.
    Și da , este adevărat peste tot pe unde a fost numai conflicte a generat…l-au dat afara din partid se comporta că un dictator și jignesc in mod constant colegii. A candidat și la o funcție pt consiliul local a luat undeva la 0,ceva. A candidat la Casa de asigurări de sănătate și a fost RESPINS pentru că nu avea nici o experiență notabilă in management și am înțeles că este și președinte de asociație prin Iași, oamenii sunt efectiv terorizați de acest individ și nu pot scăpa de el. Vai de capul lui ce viața tristă sa fi avut de se comporta in halul asta in societate

  • Cretu Eugen STF
    Bine, tarane elvețian…. Du-te si paste văcuță, conversează-te cu marmotele, suge Saint Bernardul… din astea, d’ale voastre, de progresei. Nu te mai baga in seama ca prostul satului la noi, ăștia din Evul Mediu…

  • Fost colaborator

    Acum înțeleg de ce la părăsit și soția …..
    Daca fratele și sora acestui specimen au rupt relațiile cu el și toată lumea îl evită înseamnă că omul asta are într-adevăr probleme de relaționare cu cei din jur.
    Am aflat aceste detalii când am avut oarece tangente cu acest personaj sinistru

  • Alt colaborator

    Fost colaborator:
    Sotia cui l-a parasit? A ta? Am inteles ca oricum nu era buna, asa ca nicio pierdere 😅

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *