Prima pagină » Sport » Gennaro Gattuso, emoționat după calificarea lui Napoli: „O dedic surorii mele!”
Gennaro Gattuso, emoționat după calificarea lui Napoli:

Gennaro Gattuso, emoționat după calificarea lui Napoli: „O dedic surorii mele!”

15 iun. 2020, 04:00,
în Sport

Napoli s-a calificat în finala Cupei Italiei, după remiza cu Inter Milano din retur, scor 1-1 (2-1, la general), iar partida a avut o însemnătate aparte pentru antrenorul gazdelor, Gennaro Gattuso.
Sora lui, Francesca, a murit la vârsta de 37 de ani, într-un spital din Busto Arsizio. Vestea a fost confirmată pe data de 2 iunie, în urmă cu mai puțin de două săptămâni.
Sora lui Gennaro Gattuso fusese internată încă de la începutul lunii februarie, când a trebuit să fie operată de urgență. Ulterior, ea s-a aflat la terapie intensivă, iar, după patru luni, a pierdut lupta cu boala.
După calificarea în finala Cupei, antrenorul le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de el în această perioadă dificilă.

„Vreau să mulțumesc lumii fotbalului și tuturor celor care m-au sprijinit pe mine și pe familia mea. A fost foarte dificil. Dedic această calificare familiei, părinților și surorii mele. Am iubit-o foarte mult, e o pierdere imensă”, a spus Gennaro Gattuso.

Napoli – Juventus, finala Cupei Italiei

În ultimul act al Cupei Italiei, care va avea loc pe Stadio Olimpico din Roma, pe 17 iunie, Napoli o va întâlni pe campioana Juventus, care a trecut în semifinale de AC Milan, scor 1-1, la general.
Gattuso e încrezător că poate să aducă un trofeu la Napoli înainte ca sezonul din Serie A să se reia.

„Întâlnim o echipă a lui Juventus obișnuită să câștige, cu jucători care au mentalitate de campioni, deci trebuie să luptăm și să ne jucăm șansa. Știm că avem nevoie de o prestație extraordinară pentru a aduce acasă trofeul”, a mai spus Gennaro Gattuso.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *