Prima pagină » National » Generalul Dumitru Dumbravă spune că se consideră un om cu venituri modeste și stă în garsonieră
Generalul Dumitru Dumbravă spune că se consideră un om cu venituri modeste și stă în garsonieră

Generalul Dumitru Dumbravă spune că se consideră un om cu venituri modeste și stă în garsonieră

25 iun. 2024, 18:40,
în National

Deși e acuzat că face bani mulți din consultantă juridică, generalul Dumitru Dumbravă spune că se consideră un om cu venituri modeste. Acesta spune că locuiește la garsonieră și nu la vilă, așa cum s-ar putea înțelege din acuzațiile pe care i le aduce presa privind sumele uriașe de bani pe care le-ar fi făcut!

Dumbravă a mers astăzi să semneze controlul judiciar, în dosarul DNA.

„Dacă am vilă acum? Nu am, stau în aceeași garsonieră să nu vină lumea bună la mine la ușă. Fătucile, vorba maestrului Cristoiu, să vină. Eu spun că dimensiunea corupție în magistratură este limitată, nu este la nivel mare, fiecare pădure are uscăturile ei. Toate numele despre care știu eu au fost trimise la unitățile de parchet competente și cred că au fost și condamnări”, a spus Dumitru Dumbravă într-un video postat de protestatarul Marian Ceaușescu.

Dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă

DNA a anunţat oficial, într-un comunicat de presă, că i-a pus sub acuzare pentru trafic de influenţă pe Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, şi pe generalul Dumitru Dumbravă, fost șef al Direcției Juridice din SRI, aceştia fiind plasaţi sub control judiciar pe cauţiune, cu interdicţia de a părăsi teritoriul ţării, conform Agerpres.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe cauţiune, începând cu data de 24 mai 2024, faţă de patru persoane (doi foşti militari, în prezent asociaţi în cadrul unor societăţi, un avocat din cadrul Baroului Bucureşti şi o persoană fără calitate specială), pentru săvârşirea unor infracţiuni de trafic de influenţă, forma participaţiei penale fiind autoratul şi complicitatea”, a transmis DNA.

DNA nu menţionează numele inculpaţilor, dar este vorba despre generalii Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă, avocatul Doru Trăilă, iar a patra persoană pusă sub acuzare este Dan Tocaci, un apropiat al celor trei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024