Prima pagină » Cancan » Gemenele lui Mihai Morar s-au distrat la Balul Bobocilor. Cum s-au îmbrăcat Mara și Cezara

Gemenele lui Mihai Morar s-au distrat la Balul Bobocilor. Cum s-au îmbrăcat Mara și Cezara

06 dec. 2023, 15:47,
în Cancan

Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar, au participat la Balul Bobocilor, primul astfel de eveniment din viața lor de liceene. Cele două au obținut, în vară, medii foarte mari la Evaluarea Națională, motiv de mândrie pentru părinții lor. Cu toate acestea, gemenele lui Mihai Morar studiază la unități de învățământ diferite.

Mihai Morar este un tată fericit și se mândrește ori de câte ori are ocazia cu fetele lui. În vârstă de 42 de ani, prezentatorul de la Radio Zu are împreună cu soția sa, Gabriela, trei fetițe – gemenele Mara și Cezara (15 ani) și Roua (4 ani). În vară, gemenele lui Morar au avut rezultate excelente la Evaluarea Națională, obținând medii de 9,60 și 9,75 și s-au înscris la liceu. Dacă Cezara a ales un liceu de stat, Colegiul Național „Sfântul Sava”, din București, Mara a optat pentru o unitate privată de învățământ, Olga Gudynn International School.

Gemenele lui Mihai Morar s-au distrat la Balul Bobocilor

„Mândru de ele! Munca lor, cinstea lor, voința lor, credința lor. Și bucuria noastră nemărginită. Nu-i fericire mai mare pentru un părinte decât să-și vadă copiii crescând mai buni decât el. Iar valoarea lor e mai mare decât Evaluarea!”, scria Mihai Morar în dreptul unei fotografii cu Mara și Cezara de la festivitatea de final de clasa a VIII-a. Pe fotografie, vedeta a notat mediile obținute de fiicele sale la Evaluarea Națională.

Recent, fetele au avut Balul Bobocilor, iar tatăl lor celebru s-a oferit să le ducă la frumosul eveniment. Mihai Morar s-a fotografiat cu fetele în seara balului și a postat imaginea în mediul online.

Pentru bal, fetele au optat pentru ținute negre, elegante, formate din pantaloni largi din piele și bluze negre. Mara Morar a ales o bluză cu mâneci lungi, în timp ce sora ei, Cezara, a preferat un top și un sacou negru. Machiajul a fost aproape inexistent, fetele folosind doar puțin rimel pe gene și un luciu discret pe buze.

„Știi că ai îmbătrânit atunci când… în seara asta ai Balul Bobocilor. Dar nu îl prezinți. Ești doar șofer pentru fetele tale”, a scris Mihai Morar în dreptul pozei, care a primit mii de aprecieri din partea internauților și multe, multe comentarii laudative.

„Cât de finuțe și decente sunt fetele!”
„Ce poate să fie mai înălțător de atât. Tată pentru fetele tale!”
„Ce fete frumoase ai Mihai, să-ți trăiască! Și stai liniștit, ești încă tânăr. Să vezi când vei fi bunic…!”
„Hai să-i zici evoluție frumoasă de viață!”
„Ce tată fericit! Așa să îți ajute Dumnezeu să mergi și la altar!”, au fost câteva dintre comentariile de la postarea lui Morar.

Secretul căsniciei perfecte a lui Mihai Morar

Prezentatorul și-a cunoscut soția la radio, unde lucrau împreună. Cei doi s-au căsătorit în 2006, iar doi ani mai târziu au venit pe lume gemenele. Mezina familiei, Roua, s-a născut în 2019.

„Am invitat-o în oraș și m-a refuzat. A doua oară mi-a zis: «Lasă, poate săptămâna viitoare». A trebuit să găsesc altceva. Am găsit un concert de vioară la Palatul Regal și a zis da. De-atunci am rămas împreună. După două luni am cerut-o de soție, eu care nu îmi pusesem problema asta până atunci”, povestea Mihai Morar acum ceva timp, despre cum și-a cunoscut și cucerit soția.

Secretul căsniciei lor este respectul reciproc pe care și-l poartă unul altuia.

„Secretul căsniciei este respectul. Acesta este cel mai important, apoi iubirea, care s-a transformat din pasiune în respect, odată cu trecerea anilor”, a dezvăluit Gabriela Morar acum câțiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *