Prima pagină » Radio » Actualitate » Gemenele lui Mihai Morar au absolvit gimnaziul. Pentru Mara și Cezara urmează anii de liceu

Gemenele lui Mihai Morar au absolvit gimnaziul. Pentru Mara și Cezara urmează anii de liceu

13 iun. 2023, 10:23,
în Radio

Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar, au absolvit gimnaziul, ocazie cu care tatăl lor a transmis un mesaj special. Prezentatorul de la Radio ZU are toate motivele să fie mândru de ele, odată cu încheierea acestei etape din viața lor. De-acum, pentru Mara și Cezara Morar urmează o nouă perioadă frumoasă, și anume anii de liceu.

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio și televiziune din România. Deși este cunoscut de multă lume, prezentatorul TV a fost mereu discret cu viața sa de familie. De 17 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela, femeia care i-a dăruit trei copii.

Gemenele lui Mihai Morar au absolvit gimnaziul

Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar, au terminat clasa a VIII-a, iar prezentatorul de la Radio ZU a transmis un mesaj special cu ocazia asta. Mihai Morar are toate motivele să fie un tată mândru. Gemenele lui au absolvit ciclul gimnazial, iar momentul a fost marcat de către prezentatorul de la Radio ZU cu un mesaj emoționant.

Pe contul personal de Instagram, Mihai Morar a transmis un mesaj special pentru gemenele lui care au încheiat o etapă importantă din educația lor. Mara și Cezara au mers la o școală privată din București. Postarea publicată pe rețelele de socializare de prezentatorul de la Radio ZU a fost însoțită de o serie de imagini de la festivitatea de absolvire.

„COPII LAUREAȚI & PĂRINȚI ÎNLĂCRIMAȚI 👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓Aceste imagini îi pot afecta emoțional pe părinți. Astăzi, pentru Mara și Cezara, a sunat «ultimul clopoțel» al gimnaziului. Nu știu ce să vă zic despre noi, părinții lor, dar au avut fetele astea șansa de niște dascăli în ăștia 8 ani… de-mi vine să le fac grup statuar… De fapt, nu mă pricep să sculptez. Ei sunt sculptorii! Îi vedeți în poze. Știți, Brâncuși a zis că el nu sculptează pasărea, ci zborul. Așa au fost ei pentru Mara și Cezara. Nu au modelat niște copii, le-au modelat calea… Doresc fiecărui părinte ca în calea copilului lor să întâlnească niște dascăli precum Oana, Raluca, Diana, Alin sau Jack… De aia suntem înlăcrimați. De fericire. Și din recunoștință”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

Mihai și Gabriela Morar au împreună trei fete

Mihai Morar este căsătorit cu Gabriela de 17 ani și au împreună trei fete, pe gemenele Cezara și Mara și mezina familiei, Roua. Într-un interviu acordat acum ceva timp, Mihai Morar a vorbit despre problemele din căsnicia cu Gabriela, dar și despre modul în care a început relația lor.

„Cele mai grele cumpene și adevăratele cumpene sunt cele când cineva drag, apropiat, are probleme de sănătate și în rest cred că au fost cumpene legate și de programul meu, știi, deși cred că e foarte greu să fi găsit un alt om decât Gabriela în lumea asta care să-mi înțeleagă programul și pasiunea, ceea ce mă înflăcărează pe mine. Ea a înțeles mai bine decât oricine care mi-e misiunea mea, a știut nu să stea deoparte, ci să aibă grijă ca eu să-mi fac bine treaba și ea să facă treaba noastră, adică visul nostru comun. Cred că am mai zis asta, că eu am fost în relația asta cu misiunea și Gabriela a fost cu viziunea legată de ce înseamnă familia, viața de familie”, declara Mihai Morar în urmă cu ceva timp.

Totodată, în ceea ce privește începutul relației celor doi, Mihai Morar a precizat că el a fost cel care a făcut primul pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024