Prima pagină » Actualitate » Gelu Oltean şi concubina sa, trimişi în judecată de DIICOT în dosarul Ayahuasca
Gelu Oltean şi concubina sa, trimişi în judecată de DIICOT în dosarul Ayahuasca

Gelu Oltean şi concubina sa, trimişi în judecată de DIICOT în dosarul Ayahuasca

05 mart. 2020, 17:49,
în Actualitate

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a finalizat rechizitoriul în dosarul „Ayahuasca” și a decis în mod oficial trimiterea inculpaţilor în faţa instanţei.

Gelu Oltean, fost şef al Departamentului de Informații și Protecție Internă, concubina sa Vanesa Youness şi cetăţeanul britanic Lishman Thomas Ivor Mowbray vor ajunge în faţa magistraţilor Tribunalului Dâmbovița pentru a răspunde pentru mai multe infracţiuni.

Este vorba de grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc, punerea la dispoziţie a unui imobil şi introducere de droguri pe teritoriul României.

”Prin rechizitoriul din data de 05.03.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus trimiterea în judecată a inculpaților Y.A.V., O.G.M. și L.T.I.M., pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, punerea la dispoziție, cu știință, cu orice titlu, a unui local pentru consumul ilicit de droguri, desfășurarea de operațiuni privind circulația drogurilor de mare risc fără drept, trafic de droguri de mare risc fără drept, introducere în țară de droguri de mare risc, fără drept, trafic de produse sau substanțe toxice, efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse despre care trebuia sau putea să prevadă că sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.”, potrivit comunicatului de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024