Prima pagină » Cultural » Geanina Lungu are o familie superbă. Cum se descurcă frumoasa prezentatoare în ipostaza de mamă

Geanina Lungu are o familie superbă. Cum se descurcă frumoasa prezentatoare în ipostaza de mamă

16 nov. 2022, 09:19,
B, , h, , în Cultural

Geanina Lungu are o familie superbă. Vedeta se declară o femeie împlinită pe plan personal și are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață. De când l-a adus pe lume pe fiul ei, Zian Alexandru, știrista este mai fericită ca oricând. Geanina Lungu a mărturisit că viața i s-a schimbat complet și se dedică mai mult timp familiei. Iată cum se descurcă frumoasa prezentatoare în ipostaza de mamă.

Geanina Lungu are o familie superbă

Geanina Lungu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată este mai fericită ca oricând. Frumoasa vedetă este extrem de discretă când vine vorba de planul personal și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Geanina Lungu a devenit mămică în anul 2021, iar de atunci viața i s-a schimbat complet. Vedeta și soțul ei se bucură din plin de rolul de părinți.

,,Pentru sentimentul unic avut la naștere, când mi-am văzut puiul, aș mai naște de zece ori. Și pentru zâmbetele strengărești, privirea jucăușă și curioasă, gânguritul și grimasele lui… aș spune stop timpului doar ca să mă pot bucura cât mai mult de perioada de bebelușeală. (…)

Pentru mine Crăciunul are o mare însemnătate. Multe lucruri frumoase din viaţa mea s-au petrecut în această perioadă. De Crăciun am fost cerută de soție, apoi tot de Crăciun am făcut şi cununia civilă. Şi tot în apropierea Crăciunului am aflat că sunt însărcinată cu primul meu copil. A fost o binecuvântare pentru noi.”, a declarat aceasta.

O altă prezentatoare de știri care se bucură din plin de viața de familie este Oana Andoni. Aceasta are o căsnicie frumoasă și este răsfățată de partenerul ei de viață. Și celebra Albertina Ionescu s-a căsătorit de curând cu bărbatul care i-a cucerit inima, Constantin Opriș.

Ce spune frumoasa prezentatoare despre rolul de mămică

Geanina Lungu are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și radiază de fericire de când este mamă. Deși a avut probleme de sănătate pe perioada sarcinii, știrista a adus pe lume în anul 2021 un băiețel sănătos. În prezent, aceasta se bucură din plin de rolul de mămică și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Prezentatoarea a ajuns la o formă fizică de invidiat imediat după naștere și arată spectaculos. Aceasta a dezvăluit cum a fost perioada sarcinii și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat.

,,Am avut o sarcină toxică 9 luni, timp în care zilnic vomitam dupa câteva minute tot ce mâncam sau beam. Media era de cinci ori pe zi, recordul a fost de 11 ori. Mergeam la perfuzii și mi se explica faptul că placenta mea produce hormoni în exces și a scăzut presiunea pe sfincterul esofagului. Poate nu mă îngrașam mult nici dacă nu aveam această problemă sau poate luam foarte multe kg, chiar nu conta. Gândul că la final îmi voi strânge în brațe copilul pe care mi l-am dorit atât de mult și pe care îl voi iubi cu toata ființa mea, mă făcea puternică și mă ridicam ori de câte ori simțeam că voi claca. Chiar îmi doream să am burtica mareee, să mă mândresc cu ea și cu bebe care se dezvolta armonios.

Nu contează câte kg iei în plus, că faci sau nu celulită, că îți vor rămâne sânii la fel de fermi sau nu! Fizicul tău poate suferi transformări sau nu, dar, indiferent de situație, fii recunoscătoare pentru minunea pe care a făcut-o corpul tău.”, a mărturisit vedeta tv.

Prezentatoarea de știri Geanina Lungu are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră. Aceasta se bucură din plin de rolul de mamă și se declară o femeie împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *