Prima pagină » Cancan » Geanina Ilieș nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cine este bărbatul din viața frumoasei prezentatoare

Geanina Ilieș nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cine este bărbatul din viața frumoasei prezentatoare

02 feb. 2022, 14:30,
în Cancan

Celebra prezentatoare Geanina Ilieș nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Focoasa brunetă a fost surprinsă recent în ipostaze inedite și într-o formă de invidiat. La 36 de ani, Geanina Ilieș sfidează timpul și are o siluetă perfectă.

În ultima perioadă, aceasta a fost o apariție rară în spațiul public, iar zvonurile apărute în presă au atras atenția tuturor. S-a spus că vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri și se pregătește de nuntă. Puțini sunt cei care știu cine este bărbatul din viața frumoasei prezentatoare.

Geanina Ilieș, apariție răvășitoare la 36 de ani

Frumoasa prezentatoare Geanina Ilieș nu ține cont de vârstă și atrage privirile tuturor la 36 de ani. Îndrăgita vedetă de la pupitrul știrilor pare că a descoperit secretul frumuseții și are un fizic fără cusur. Recent, aceasta a fost surprinsă la câteva evenimente mondene, iar aprecierile nu au întârziat să apară.

Dincolo de cariera impresionantă în televiziune, Geanina Ilieș este și o femeie de afaceri de succes. În ultima perioadă, vedeta s-a ocupat mai mult de propriul business în domeniul cosmeticelor și de clinica medicală pe care o conduce. Frumoasa știristă a recunoscut că a avut parte și de sprijinul partenerului ei de viață, cei doi îmbinând de minune planul personal cu cel profesional.

,,După ştiri, am vrut să fac o pauză pentru mine, m-am concentrat pe afacerile mele, am vrut să muncesc pentru mine. Eu mă identificam cu partea asta de beauty şi am zis să încerc să devin antreprenor. Prietenul meu m-a ajutat, m-a ghidat şi m-a învăţat cum merg lucrurile atunci când ai o afacere. Am deschis o clinică de estetică, am continuat cu solarul, pe care îl aveam deschis încă de când eram la Antena 1. ”, a declarat aceasta.

În ceea ce privește schimbarea sa de look, Geanina Ilieș a recunoscut că a apelat la câteva intervenții estetice, dezvăluind tototdată cum reușește să arate atât de bine.

,,Referitor la chirurgia estetică, aş fi ipocrită să spun că nu am apelat. După ce am terminat de alăptat, mi-am făcut o operaţie de augmentare a sânilor, pentru că nu mă simţeam eu bine cu mine şi mi se pare că acesta e un aspect important. N-am regretat niciodată decizia luată, mi-a dat mai multă încredere în mine această intervenţie. (…) Spre exemplu, după pandemie am avut rinită acută şi probleme cu respiraţia şi mi-am făcut rinoplastie. Uneori este pur estetic, alteori este pentru că este nevoie, dar îmi asum, nu mă ascund. ”, a precizat frumoasa prezentatoare.

O altă vedetă din România cu o carieră uluitoare în televiziune și o afacere de succes este Malvina Cservenschi. Aceasta realizează bijuterii unicat, iar creațiile sale sunt extrem de apreciate și purtate de vedete de la Hollywood.

Prezentatoarea Oana Andoni este, de asemenea, o apariție răvășitoare la evenimentele mondene. Frumoasa vedetă se menține în formă și se declară o femeie împlinită pe plan personal.

Și celebra artistă Cristina Rus a renunțat la cariera în muzică pentru a se ocupa de afaceri împreună cu soțul ei. De când s-a retras din televiziune, aceasta are o profesie surprinzătoare. Se pare că tot mai multe vedete își încearcă norocul în afaceri, iar unele dintre ele au un succes impresionant, cum este și în cazul Geaninei Ilieș.

Ce spune frumoasa prezentatoare despre bărbatul din viața ei

Geanina Ilieș a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un divorț dureros, ocupându-se singură de creșterea băiatului ei, Patrick. De atunci, vedeta a încercat mereu să ofere cât mai puține detalii despre viața ei privată.

Prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri. În pofida zvonurilor apărute în presă că cei doi se pregătesc de nuntă, Geanina Ilieș a negat presupunerile. Aceasta a recunoscut că au planuri serioase împreună, iar în viitorul apropiat vor forma o familie.

,,Sunt într-o relaţie și suntem foarte fericiţi aşa. Latura asta a mea afectivă, personală, n-am arătat-o nu pentru că m-aş fi ferit, ci pentru că aşa am decis că e mai bine. El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa. ”, a declarat Geanina Ilieș.

În ceea ce privește căsătoria, aceasta a recunoscut că își dorește să îmbrace rochia de mireasă și că a trecut peste amintirile dureroase legate de primul mariaj.

,,Eu, prima dată, nu m-am căsătorit în rochie de mireasă şi mi-aş dori şi consideram că trebuia să fac oricum lucrul acesta la vârsta corespunzătoare, cea a maturităţii. Cred în legătura asta de suflet şi de tot ce ţine de familie. De altfel, eu aşa şi trăiesc în momentul ăsta, doar că nu avem un act. Când o să se întâmple, se va afla, nu mă ascund. ”, a mărturisit vedeta.

Geanina Ilieș este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din showbiz-ul autohton. La 36 de ani, vedeta este o apariție răvășitoare la evenimentele mondene, având o siluetă de invidiat.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *