Prima pagină » Cancan ultimă oră » Geanina Ilieș, confesiuni emoționante despre fiul ei! Cât de apropiată este relația cu Patrick. Fiul ei i-a prezentat-o deja pe prietena lui: ”Îmi place când vine…”

Geanina Ilieș, confesiuni emoționante despre fiul ei! Cât de apropiată este relația cu Patrick. Fiul ei i-a prezentat-o deja pe prietena lui: ”Îmi place când vine…”

17 aug. 2024, 18:00,
în Cancan ultimă oră

Geanina Ilieș este o mamă devotată, iar când vine vorba despre fiul ei, cu greu își poate abține lacrimile. Prezentatoarea TV a vorbit despre relația apropiată pe care o are cu Patrick și despre cât de mândră este de el. Adolescentul a crescut, iar acum a venit momentul să i-o prezinte pe prietena lui mamei!

Cât de apropiată este relația Geaninei Ilieș cu fiul ei

Geanina Ilieș are o relație foarte apropiată cu Patrick și este mândră de tânărul care a devenit. S-a implicat foarte mult în creșterea și educația lui, iar acest lucru a dat roade. Acum este un tânăr care știe ce vrea de la viață și este pregătit să își urmeze cariera la care visează.

Prezentatoarea TV este pregătită să îl lase pe fiul ei să plece de acasă, deși recunoaște că nu îi este deloc ușor.

Geanina Ilieș este conștientă că trebuie să apară și momentul în care fiul ei pleacă pe propriul său drum, iar ceea ce o satisface este că Patrick știe deja ce își dorește de la viață.

”Am fost amândoi în Barcelona, l-am instalat în campus și în momentul când trebuia să ies pe ușă, să îmi iau la revedere, eu m-am ținut foarte tare să nu plâng, atunci m-a bufnit plânsul. Și el avea lacrimi în ochi. L-am lăsat acolo trei săptămâni, și el a vrut să vadă cum este, a vrut să experimenteze acest lucru. (…) Trei săptămâni nu a fost ușor. (…) E normal să se schimbe lucrurile, și în viața lui, și eu să accept aceste lucruri ca mamă, pentru că în momentul de față consider că am crescut un copil foarte bun”, a declarat Geanina Ilieș, la Star matinal e pe val.

Patrick i-a prezentat-o mamei pe prietena lui

Geanina Ilieș a dezvăluit la Star matinal e pe val că Patrick i-a făcut cunoștință mamei sale cu prietena lui. Prezentatoarea TV a spus că este fericită și tot ce își dorește este să îl vadă și pe fiul ei fericit. De asemenea, îi place când prietena lui îl vizitează acasă, căci au cu toții o relație frumoasă.

”Sunt foarte liniștită. M-am obișnuit cu ideea. Toate mamele trecem prin această etapă și este normal. Atâta timp cât el este fericit și va fi fericit, eu voi fi fericită. Nu văd un impediment. (…) Îmi place când vine cu prietena lui acasă, vorbim, suntem foarte apropiați”, a declarat Geanina Ilieș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 august 2024
17 august 2024