Prima pagină » Local » Gazul e istorie. Tehnologii de încălzire moderne și eficiente
Gazul e istorie. Tehnologii de încălzire moderne și eficiente

Gazul e istorie. Tehnologii de încălzire moderne și eficiente

01 aug. 2022, 09:00, 11 ,
în Local

Toate preocupările legate de noul stil de viață al omului modern, au la baza un numitor comun: energia, energia cu care ne încălzim .

Prezentul deja trebuie să înceapă folosirea unei energii inepuizabile, deci o resursă regenerabilă. Astfel devine important ca orice instalație de încălzire să poată fi conectată în prezent sau viitor la resurse regenerabile (panouri fotovoltaice, eoliene etc.).

Proiectarea inteligentă a sistemelor de încălzire AMASS, permite cu ușurință conectarea la surse independente de energie (panouri fotovoltaice), principalul avantaj fiind caracteristicile încorporate, care coboară cu 30% investiția în panouri, comparativ cu o instalație cu radiatoare.

Având o automatizare superioară, softuri speciale inteligente și o putere instalată redusă, consumul mediu/lună pentru o casă izolată termic este de 8wh/mp-12wh/mp în perioada de iarnă.

Astfel, pentru o locuință de 100 mp, izolată termic, media într-o lună de iarnă este de 800-900 kwh/casă.

Cu sistemele AMASS, câștigăm atât o diminuare a investiției propriu-zise în branșament, cât și o scădere a investiției în panouri fotovoltaice pentru că se reduce necesarul de putere instalată cu 30%.

AMASS, companie dedicată soluțiilor eficiente de încălzire, vine în întâmpinarea noastră cu sisteme durabile, din Danemarca și Germania, liderii europeni în încalzire eficientă. Beneficiarii obțin soluții cu mentenanță 0 și cea mai mare garanție extinsă (25 de ani), care îmbunătățesc și sprijină calitatea vieții, prin:

  • Confort termic ideal pentru corpul dumneavoastră;

  • Consum scăzut (medie 600-800ron/lună iarnă pentru o casă 100 mp izolată termic, 0,7 ron/kwh)

  • Crearea unei stări de bine, un confort psihologic, conform studiiilor din China și Japonia (scăderea stresului-adrenalina, creșterea senzației de bine – dopamina) protejarea sănătății prin confort termic perfect, reducerea prafului și confort psihic demonstrat de studiile elvețiene;

  • Cel mai sigur sistem de încălzire (nu sunt riscuri de inundații și incendii);

  • Cel mai longeviv sistem de încălzire (25 de ani garanție), costuri 0 de mentenanță.

Modern vector Made in Denmark label isolated on white background, simple sticker with Danish colors, premium quality stamp design, flag of Denmark

Luând în considerare toate aceste aspecte, este bine să optăm pentru sisteme de încălzire trainice și eficiente, complex automatizate și independente energetic, care ne garantează confort personal și încurajează grija pentru conservarea resurselor naturale.

Un viitor mai verde este doar la un pas distanță. Vă invităm să cunoașteți soluțiile ecologice și economice AMASS !

AMASS Confort Systems

office@amass.ro

 

Comentarii
  • :)))))))))))))
    Ce am mai ras
    Vorbim in 4 luni, bine?

  • Consumul este urias pentru panaramele astea!
    Asa ca reclama este de cacao, fara laptic

  • Aberatii.
    Solutia (daneza) careia i se face reclama este incalzire electrica prin pardoseala, cu alimentare de la vant sau soare … Pardon!
    In primul rand, n-ai de unde sa stii in ce centrala a fost produsa energia electrica pe care o iei de la priza.
    In al doilea rand, in Danemarca, 48% din energie este produsa de turbinele eoliene, deci reclama are o oarecare acoperire. Noi suntem pe la 10%, deci reclama nu are acoperire. Danemarca are energie eoliana suficienta pentru a acoperi consumul casnic, iar noi nu.
    In al treilea rand, iarna in Danemarca este mai calda decat in Romania.
    In al patrulea rand, ca inginer cu peste 20 de ani de experienta, nu recomand incalzirea prin pardoseala. Nu este fiabila. Cel mult in bai, daca insista clientul.

  • Si inca ceva :
    Incalzirea electrica se justifica oarecum acolo unde este disponibila foarte multa energie produsa din orice altceva decat combustibili fosili : energie nucleara, (cazul Frantei), energie hidro (Elvetia), energie eoliana (Danemarca).
    In rest nu se justifica. Fara a intra in detalii tehnice, imaginati-va lantul de conversie. Deci ai un combustibil fosil. Il arzi intro termocentrala si produci energie termica, cu pierderi. Energia termica o transformi in energie electrica (in turbina+generator), cu un oarecare randament. Energia electrica este transportata la consumator, cu pierderi. Iar consumatorul transforma energia electrica in energie termica!!! E o aberatie. Logic este folosesti pentru incalzire direct energia termica produsa prin arderea combustibilului. Restul etapelor sunt inutile si inseamna bani irositi.

  • las ca e mai buna incalzirea de la CET…don anonim

  • D-le @iesean, daca va doriti acest sistem de incalzire, nu va impiedica nimeni sa vi-l puneti. Dumneavoastra veti plati consumul.
    Pentru ca nu sunt rautacios din fire, va atrag atentia ca nivelul de consum indicat in articol corespunde cladirilor NZEB (Near Zero Energy Building). Sunteti cumva fericitul posesor al unei astfel de locuinte?

  • Istorie? Mai bine să lăsăm faptele sa vorbească.

  • printre martzafoii care-si spun dezvoltator imobiliar circula o vorba : apa, aerul si fraerul. vor sa spuna ca pe astea trei le gasim din abundenta. nu poti spune ca n-au dreptate. daca n-ar exista fraerul, cum ar mai face martzafoiul profit de 100% minim?
    ce vreau sa zic este ca reclama asta este anume pentru fraerul care pune botu la orice vrajeala poleita cu cuvinte pe care nu le intelege.

  • Anonim are si nu prea are dreptate

    Nu as folosi incalzirea electrica decat:

    Daca am bani si nu imi pasa de costuri,si nu numai
    Daca am panouri foto voltaice,si totala independenta energetica.

    Sau daca nu prea am alta varianta,cum e cazul meu.

    Am construit o mica anexa care va fi si hol la intrare si birou.
    Ca sa ma leg de instalatia de incalzire trebuie sa sparg pereti si sa fac mult deranj.
    Are aprox 6mp si voi folosi incalzire electrica in patdoseala ,850W
    Holul are deschidere spre sufragerie,deci va veni caldura si de acolo.

    Am incalzire in pardoseala de 12 ani si pot sa spun ca e altceva,simti altfel caldura,e uniforma in toate punctele camerei,nu mumai langa calorifere.
    Realizezi treaba asta la prima pornire,apoi te obisnuiesti,ti se pare normal.
    Voi schimba pompele de circulatie din distribuitoare cu unele electronice care consuma mult mai putin.
    Sigur trebuie si un UPS cu sinusoida pura,dar asta vroiam oricum

  • Între 80w si 120w pe metrul pătrat a-ți mâncat un zero!

  • Nu am „mancat” nimic,voi folosi un conductor de 50 ml,aprox. 850 W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`