Prima pagină » Razboi în Ucraina » Gazprom anunță „Ice Age”. Videoclipul prin care rușii amenință Europa înainte de iarnă – VIDEO
Gazprom anunță „Ice Age

Gazprom anunță „Ice Age”. Videoclipul prin care rușii amenință Europa înainte de iarnă – VIDEO

06 sept. 2022, 19:40, 8 ,
în Razboi în Ucraina

Compania energetică rusă Gazprom a lansat marți, 6 septembrie, un videoclip „apocaliptic”, în care amenință că va opri gazul către Europa pe măsură ce se apropie iarna, scrie Kyivpost.com.

Videoclipul conține o scenă în care rușii arată că Gazprom oprește complet gazul în Europa și prezintă capitalele europene acoperite de zăpadă și condiții de îngheț.

Pe 2 septembrie, Gazprom a anunțat că a fost descoperită o scurgere de ulei în timpul întreținerii de rutină la o unitate de la stația de compresoare Portovaya, ceea ce înseamnă că gazoductul este oprită complet până când problema va fi remediată.

Sancțiunile occidentale au fost motivul pentru oprirea completă a livrărilor și închiderea gazoductului Nord Stream 1

Potrivit lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse, sancțiunile occidentale au fost motivul pentru oprirea completă a livrărilor și închiderea gazoductului Nord Stream 1.

Vorbind la o conferință din 5 septembrie, Peskov a respins afirmațiile conform cărora Rusia a întrerupt livrările către Europa ca o mișcare politică.

La sfârșitul lunii august, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a confirmat că instalațiile de stocare a gazelor din Uniunea Europeană erau pline până la 80% înainte de termen.

Gazprom publică noi informații despre natura defecțiunilor găsite la singura turbină Nord Stream funcțională: acestea riscă să provoace incendii și explozii, pune în pericol siguranța întregii instalații de producție a stației de comprimare Portovaya, transmite agenția rusă Interfax.

Gazprom raportează că, la 2 septembrie 2022, Rostekhnadzor a emis un avertisment către companie după ce a descoperit o scurgere de ulei la unitatea de compresor de gaz nr. 24.

Compania reamintește că o astfel de scurgere a fost înregistrată anterior, în special, la unitatea de compresor de gaz nr. 14, a progresat și a avut un caracter mai extins. Prezența unei astfel de defecțiuni la mai multe unități indică consistența acesteia. Prin decizia Rostekhnadzor, GPU nr. 14 a fost scos din funcțiune.

Funcționarea fără eliminarea defectelor identificate creează un risc de incendiu sau explozie

Comentariul companiei subliniază faptul că funcționarea în continuare a GPU nr. 24 fără eliminarea defectelor identificate creează un risc de incendiu sau explozie.

În timpul întreținerii de rutină din iulie 2022, scurgerea de ulei indicată nu a fost detectată, fapt confirmat de certificatul corespunzător semnat de reprezentanții Siemens care au efectuat lucrările de service.

Comentarii
  • Europenii sunt prosti rau, acum sa puoe in dos ucraina. Nu puteau sa cumpere gaz de la rusi si in acelasi timp sa sustina ucraina? Niste tolomaci

  • … asa-i cand te certi cu furnizorul si-i dai cu flit … iti da si el cu flit …

  • Toata suferinta asta a noastră este din cauza Ucrainei cu tolomacul Zelwnschi si Europa care asculta ordinele acestui actor marioneta.Acuma prostilor europeni sa va dea Ucraina gaz si de mancare. Este.razboiul lor si noi nu inteleg de ce ne implicam atat de mult când noi am ajuns in sapa de lemn si la iarna ce nenorocire ne asteapta. Rusia o duce foarte bine nu este afectata de sanctini dar sanctiunile impuse Rusiei ne afectează doar pe noi. oare când prostimea europeana se va trezi la realitate?

  • ptr muilele de mai sus

    UAI prostalanilor cine a pornit razboiul Ucraina sau rusia,daca eu vin si-ti daram usa cine-i de vina TU ca n-ai deschis-o?,IDIOTILOR

  • pt tolocul de mai sus

    Bai tolocule, ce usa vezi tu aici? Esti beat? Ucraina a inceput razboiul atunci cand a inceput sa-i bombardeze pe rusii din Donbas. Daca ucrainenii i-ar fi bombardat pe romanii din Bucovina ocupata, era normal sa sarim sa-i aparam. Aud la unii cum ca ucrainenii n-ar face asa ceva. Ba ar face. Is niste parsivi si niste prefacuti. Am neamuri acolo si stiu ce se intampla.

  • ptr muila de mai sus

    unde ai neamuri in Donbas fraiere,Donbas a fost ocupat in 2014 odata cu Crimeea de rusi,nu mai pune botul la gargara orcilor rusesti,ei pretind ca si Basarabia e pamant rusesc fraiere!

  • pt tolocu de mai sus

    Bai tolocule, ori esti beat, ori esti prost, ori te faci ca nu intelegi! Am neamuri langa Cernauti, tolocule! De la ei stiu. Am si fost acolo. Tie tolocule ti-ar trebui sa traiesti sub ei vreo 6 luni, ca sa te saturi. Sa fii in magazin si sa vorbesti romaneste cu tata-tu si ei sa te repeada ori sa te si bata ca nu vorbesti ucraineste cu tata-tu, care-i roman. Asa ca lasa-ne cu gargara ucraineana si cu ce vor ei. Ucrainenii vor si Botosanii, Suceava si Maramuresul. Cica-s ale lor. Asa arata harta pe care o vantura ei in manualele de geografie si istorie si care i-or aratat-o si lu Biden. Bai tolocule, tu nu cumva esti ucrainean?

  • Ce treaba are Donbasul cu Cernauti fraiere rusii il vor si pe ala plus Basarabia INTELEGI,tot din cauza rusilor Bucovina de nord se afla in Ucraina eu te mai intreb o data handicapatule daca eu vin si-ti daram usa cine-i de vina? dupa cum gandesti tu si orcile rusesti TU esti de vina ca n-ai deschis-o.Rusia a fost si este inca un Imperiu va dori intotdeauna extindere si asuprire a popoarelor indiferent cum se numesc daca ungurii ar tabari maine in Transilvania si ar spune ca-i teritoriul lor,tu ce ai face fraiere?Daca aceasta tara Ucraina a fost recunoscuta de TOATE popoarele lumii inclusiv de Rusia acum cand astia vor in UE gata nu le mai place.Mai pune mana si citeste istorie si nu casca gura la vrajeala ruseasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *