Prima pagină » Actualitate » Garsonieră de 11 metri pătraţi, din Cluj-Napoca, scoasă la vânzare cu 48.000 de euro! Cu banii aceștia îți iei apartament cu două camere
Garsonieră de 11 metri pătraţi, din Cluj-Napoca, scoasă la vânzare cu 48.000 de euro! Cu banii aceștia îți iei apartament cu două camere

Garsonieră de 11 metri pătraţi, din Cluj-Napoca, scoasă la vânzare cu 48.000 de euro! Cu banii aceștia îți iei apartament cu două camere

25 iul. 2024, 10:20,
BZI.ro, în Actualitate

Prețurile la apartamentele din Cluj-Napoca ating cote uriașe, iar asta se întâmplă chiar și ăn cazul garsonierele scoase la vânzare. O garsonieră de 11 metri pătraţi din Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare cu 48.000 de euro. Comparativ cu prețurile practicate în București, spre exemplu, acesta este un preț foarte mare. Astfel, în Capitală îți poți cumpăra cu suma aceasta chiar un apartament cu două camere.

Garsonieră de 11 metri pătraţi, din Cluj-Napoca, scoasă la vânzare cu 48.000 de euro!

O garsonieră de 11 metri pătraţi, din Cluj-Napoca, a fost scoasă la vânzare pentru 48.000 de euro. Garsoniera se află pe Strada Albac din Cluj-Napoca, într-o zonă centrală și bine conectată. Imobilul este descris ca fiind o cameră mică ce include o bucătărie compactă și o baie, oferind un minimum de intimitate și confort. Recent renovată și utilată cu echipamente noi, mini-garsoniera a fost optimizată pentru a maximiza utilizarea spațiului disponibil.

„Vând garsonieră spațioasă de 11 mp, situată pe Strada Albac din Cluj-Napoca. Garsoniera este perfectă pentru o persoană singură sau un cuplu, fiind dotată cu tot ce este necesar: mașină de spălat, cuptor cu microunde, plita electrica și TV.

Locația ideală:

Aproape de Iulius Mall: Ideală pentru cei care doresc să fie aproape de magazine, restaurante și cinematografe.

Lângă baza sportivă Gheorgheni: Perfectă pentru cei pasionați de sport.

Zonă liniștită cu mult spațiu verde: Bucură-te de liniște și relaxare, departe de agitația orașului.

Acces facil la mijloacele de transport: Ajunge rapid și ușor oriunde în Cluj-Napoca.

Preț: 48.000 de euro

Detalii suplimentare:

Adresă: Strada Albac, Cluj-Napoca, România

Suprafață: 11 mp

Dotări: mașină de spălat, cuptor cu microunde, TV, plita electrica

Preț: 48.000 de euro“, este anunţul postat pe OLX.

Prețuri nesimțit de mari în Cluj Napoca

Cluj-Napoca rămâne, fără îndoială, cel mai scump oraș din România în ceea ce privește imobiliarele. Prețul mediu pe metrul pătrat pentru apartamente noi a ajuns aproape de 3.000 de euro, ceea ce reprezintă o diferență semnificativă față de apartamentele mai vechi, unde prețul mediu este cu 164 de euro mai mic. Această diferență de preț subliniază popularitatea și cererea continuă în Cluj-Napoca, care se menține ca un centru economic și universitar important al țării.

Prețul mini-garsonierei de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca este cu mult peste media națională, reflectând cererea mare și oferta limitată din oraș. În multe alte orașe din România, suma cerută pentru o astfel de proprietate ar putea fi suficientă pentru achiziția unui apartament cu două camere. Această tendință indică nu doar prețurile ridicate, dar și atracția continuă a Cluj-Napoca ca destinație preferată pentru rezidență și investiții.

Recent, o garsonieră din Cluj-Napoca, de doar 14,5 mp. Aceasta a fost scoasă la vânzare pentru 97.000 de euro și se află în apropiere de centrul comercial Central.

Proprietatea are un preț de peste 6.600 de euro / mp. Patul e amplasat pe o platformă suspendată, deasupra băii și bucătăriei, iar proprietarul a inclus această platformă în suprafața utilă a apartamentului, declarând în anunț o suprafață totală de 20 mp.

Acum, o garsonieră de 11 metri pătraţi, din Cluj-Napoca, a fost scoasă la vânzare cu 48.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *