Toate gospodinele sunt mereu în căutare de idei de garnituri pentru fripturi de porc. Friptura de porc este un fel de mâncare principal fabulos de servit la orice reuniune de familie, sărbători, weekenduri, cine cu familia și prietenii. Combinată cu o varietate de garnituri care o completează perfect, friptura de porc se transformă din proteine de zi cu zi într-o masă specială, festivă.
De cele mai multe ori, tinerele gospodine preferă să servească friptura de porc alături de salată de quinoa cu rucola, dovleac și sos de citrice. Acest mod de a servi friptura este extrem de festiv, colorat, cu aromat de nuci de quinoa, cu dovleac, rucola grozavă și un sos de citrice plin de viață. Mai mult decât atât, această garnitură arată uimitor de apetisant pe o farfurie.
Garnituri pentru fripturi de porc. Cartofi copți cu brânză și bacon
Pentru a servi o friptură de porc într-un mod mai deosebit faceți ceva diferit de cartofii copți obișnuiți și duceți-l la următorul nivel de cartofi copți cu brânză și bacon. Folosiți cartofi cerați, cum ar fi Charlotte sau cartofi baby și arome puternice de brânză, cum ar fi Reblochon, Epoisses sau cheddar picant învechit. De asemenea, puteți cumpăra sos de mere pentru a însoți cina de porc.
Pastele cu brânză la cuptor este o garnitură clasică pentru friptura de porc și este întotdeauna binevenită în farfurii. Această rețetă extraordinară în stil sudic include un sos de brânză rapid de la zero și un topping de pesmet prăjit cu unt, care adaugă un aspect crocant binevenit.
O garnitură perfectă pentru friptură este varza fiartă. Această combinație clasică este originară din Germania. De asemenea, varza de Bruxelles cu ulei de măsline și sare într-un cuptor încins scoate în evidență dulceața naturală din această legumă sănătoasă. Varza fiartă dresată cu puțin unt topit și zeamă de lămâie echilibrează gustul și adaugă o notă acră binevenită.
Friptura de porc poate fi servită alături de mere coapte. Merele sunt aburite frumos cu friptură de porc, iar această combinație savuroasă cu mere Granny Smith, dulci, este o modalitate excelentă de a accentua gustul cărnii. De asemenea, poți adăuga peste merele coapte un sos viu pe bază de maioneză care mai include coriandru, muștar, suc de lămâie, chimen, cimbru, oferind felului de mâncare un gust fantastic.
Dovleac la cuptor cu salvie. Cele mai originale moduri de a servi carnea de porc
Este bine să știi că dovleceii de nuci prăjiți capătă o dulceață caramelizată care completează perfect aroma blândă a cărnii de porc. Această rețetă de mâncare cu legume este o soluție ușoară, cu ulei de măsline, salvie, sare și piper și ceapă pentru a-ți surprinde întreaga familie. De asemenea, este indicat să aruncați niște merișoare uscate pentru un plus de culoare și aromă.
Un piure cremos de conopidă, cu conținut scăzut de carbohidrați este o alternativă la piureul de cartofi pe care îl puteți servi cu carne de porc. Această rețetă include câțiva cartofi în amestec, plus brânză cheddar mărunțită. Felul de mâncare include o savoarea grozavă și textură cremoasă care te va învălui.
Salata crocantă de spanac cu sos de mere este o gustare grozavă și ușoară pentru cină și este o modalitate grozavă de a vă servi friptura de carne de porc. Simțiți-vă liber să adăugați jumătăți de nucă prăjită sau chiar slănină fiartă mărunțită, pentru o salată cu adevărat deosebită.
Cartofii tineri fac parte din topul de garnituri pentru fripturi de porc. Aceștia au o formă atractivă, gust dulce și o textură fermă, cremoasă, făcându-i o alegere excelentă pentru preparatele din carne de porc friptă. Folosește ierburi proaspete din grădina ta sau din magazinul tău alimentar preferat, plus puțin ulei de măsline și vei obține o garnitură extraordinară.