Prima pagină » Local » Gândaci și mizerie de nedescris în cunoscutul restaurant La CAO din Iași – FOTO, VIDEO

Gândaci și mizerie de nedescris în cunoscutul restaurant La CAO din Iași – FOTO, VIDEO

06 feb. 2024, 09:36, 27 ,
BZI.ro, în Local

În cursul zilei de 05.02.2024 comisari din cadrul CJPC Iaşi au desfăşurat o acţiune de control la restaurantul LA CAO ca urmare înregistrării unei sesizări.

Aspectele sesizate de consumator au fost confirmate petiția fiind concluzionată ca Întemeiată.

Societatea S. C. Diana-Lili S.R.L. a fost sancționată cu amendă în valoare de 10000 lei, fiind dispusă măsura de oprire definitivă de la utilizare a unei cantități de 19 kg produse din carne în valoare de 518 lei şi totodată s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului până la remedierea deficiențelor constatate.

Principalele abateri constatate La CAO

Plăci de faianță și gresie sparte, fisurate, cu urme de reziduri alimentare

Frigidere neigienizate cu chedere murdare

Prize şi întrerupătoare foarte murdare

Coşuri de gunoi fără capac

Resturi menajere şi alimentare amestecate în coşurile de gunoi

Prezența în interior, pe paviment, gândaci vii

Nu s-a prezentat un proces verbal din care să reiasă efectuarea de către o firmă specializată a operațiunilor de dezinsecție – deratizare.

Comentarii
  • Fiind cu profil asiatic, probabil gandacii vor fi parte din retetele gatite. Bio, bineinteles!

  • Eu nu inteleg unde e supararea daca eurocratii dementi de la bruxall ne obliga deja ca in viitorul foarte apropiat noi pulimea sa inghitim faina de gindaci , gindaci prajiti , licheni marini , larve si alte rahaturi din laboratoare si sa fim fericiti

  • Da in Palas de ce nu mergeti?? E plin de gandaci la toate restaurantele si in foodcourt si alea smechere din gradina, da nu le face nimeni nimic ca e Palas. Am lucrat ca bucatar in cateva din ele si stiu ce zic. Si mezerie la fel in bucatarii si baruri. Iar lucratorii majoritatea niste mizerabili, nu se spala pe maini dupa wc sau tigara desi sunt obligati, iar apoi pregatesc pentru clienti. Asa e la toate restaurantele.

  • Consumator hastag

    E cu specific bruxellist.

  • Ai dreptate Sebi ,sunt pline bucatariile din centrele comerciale de gandaci,E jale ….cat despre CAO se stie in oras ca asa a fost to timpul.

  • La Cao nu mai era disponibil de vreo 2 săptămâni nici pe Glovo, nici pe Tazz. S-o fi cărat patronul înapoi în China?

  • Sunt prea mici amenzile, ar trebui că patronii vinovati sa nu mai aibă voie niciodată sa mai aibă pe firma cod caen pentru restaurant. Dar și la case mai mari e la fel sau mai rău, angajații după ce fac pipi caca nu se spala pe mâini și se baga direct la alimente, le mai curge nasul prin ciorbe, ori picuri de transpiratie..am lucrat și eu acum multi ani in hoteluri ai restaurante și mult am mai văzut …

  • astia furau cainii din curtile oamenilor, nici nu stiti ce au prin congelatoare si ce „carnuri” vi se pun in farfuirii

  • Radu Panaite

    Să mergeți și la ByLi in Palas, aceeași situație este. Am primit spaghete cu gândaci , am făcut sesizare și nu am primit niciun răspuns. Aia au pile mai bune și nu le fac controale

  • Care e problema ? unde este supararea ?oricum oculta mondiala a decis ca voi sa mincati gindaci lacuste si libelule

  • Dupa cum arata prizele si intrerupatoarele acelea, pare ca nu au fost igienizate de cand e restaurantul. Ce pretentii mai ai la alte lucruri sa fie curate, cand doar pe acelea daca le atingi iei jdemii de bacterii si poti imbolnavi pe oricine. ma gandeam ca astia sunt mai harnici, mai curati si se respecta pe ei insasi prin disciplina autoimpusa, dar se pare ca nu este deloc asa. Pacat.

  • Dar gandacii sunt comestibili. Dau in judecata OPC-ul fiindca ma impiedica sa mananc produse ce nu genereaza amprenta de carbon.

  • astfel de conditii prezentate in restaurantul „LA CAO” le gasesti la orice persoana fizica in bucatarie indiferent de proprietate: casa/vila/garsoniera/apartament/penthouse

  • Sunteti in eroare. Gândacii sunt hrana proaspătă!. Așa cum țăranii români își țin găinile in poiata, ăștia își țin gândacii prin bucătărie. Ca să nu mai spun că acum, EU, ne spune că gândacii nu mai sunt gândaci, ci hrana umană.

  • nu mai mergeti la restaurante asiatice !!!!! nu stiti ce oratanii va pun in farfurii !!!!!!!!!!!!!! mizerabili asiaticii, si astia angajati la Glovo, vai de capu lor, mizerabili , pe niste motorete vai de capul lor, circula haotic pe sosele ……cum puteti sa mancati ce va aduc astia ??? ???!!!

  • Oare vreun comisar din cadrul CJPC mananca la aceste restaurante?

  • euuuuuuuuuuuuuuuu

    nicaieri nu-i ca acasa!
    invatati sa gatiti voi nu mai mancati toate porcariile!tinerele din ziua de azi nu vor sa gateasca!
    prosti sunt barbatii lor,eventual partenerii de viata ca accepta!de asta atatea boli la tineret!
    toate restaurantele sunt la fel:mizerabileeeee!umbla cainii la unele restaurante printre oale…unde zici ca-i bine acolo-i mai rau!!!!
    invatati sa va gospodariti singuri….va ramane si timp liber….

  • Iulian Profesoru

    Lasati fratilor ca la mine in Palas nu vine nimenea in control, eu is jupanu la tot orasu, iulian profesoru mi se spune in servicii

  • cao va da ultrafresh cu vitamine
    face melesteu tapan si fofoleanca zemoasa

  • ⛩️🪭🇨🇳

    Ci Ling gătește gândăcei pentru dragii de ieșeni. Erau liberi că trebuiau frăgeziți înainte de a fi aruncați în baia de ulei.
    Dar, întrebarea e pentru doamnele și domnii controlori? Instituția în cauză s-a înființat ieri? La cum arată chiar ei, la shaolin e adunată mizeria de ceva ani buni. Aia nu e murdărie făcută de pe o zi pe alta.

  • Mie îmi plac gândacii la grătar, mai ales gândacii de Colorado

  • io-te poftim…. ce ne intoxica mizerabilii astia… certati cu igiena…ce so ajuns ca romani de ne fac neamul de rusine….

  • Sunt Irina, mi-a disparut catelul in zona La Cao, va rog sa ma ajutati sa-l gasesc viu ! Sper sa nu-l fi facut deja papitza !!!

  • Cine are curaj sa intre in Palas sau iulius ???? Nimeni ! Cine sa il deranjeze pe Stapanul Orasului, Lord de Bularga, Dascalu ????

  • Pai bruxelul vrea sa ne oblige sa mincam gindaci ca cica sund plini de proteine , acum eu ce sa cred ?

  • Puiu gandacelu

    Nu va alarmati.
    Sa ne amintim de Puiu Calinescu intr-o sceneta celebra de pe vremuri, cand juca rolul unuia care lucra intr-o cofetarie.
    Il intreaba inspectorul sanitar „Cu gandacii astia ce-i”?
    Puiu zice „A, nu-i nimic, sunt morti!”.
    Inspectorul „Da’ cu astia care misca ce-i”?
    Puiu zice „Pai astia is rude cu aia morti si au venit la inmormantare”.
    Cam asa sta treaba si in restaurantele patriei 😉
    Nu puteti acuza bietii gandaci ca se socializeaza si ei saracii.
    Doar e si ei fiinte, nu? :)))))

  • Iulius Mall îi plin de gândaci, mișună prin magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *