Prima pagină » Cancan » Gafă ruşinoasă pentru Lora. Cum a apărut în direct, la Vorbeşte Lumea

Gafă ruşinoasă pentru Lora. Cum a apărut în direct, la Vorbeşte Lumea

24 sept. 2020, 14:19,
BZI.ro, în Cancan

După ce pandemia de coronavirus a prins-o izolată în Bali, când traficul aerian a fost oprit, Lora a revenit acasă, însă nu pentru mult timp. De această dată ea împreună cu iubitul ei s-au refugiat în Turcia, în staţiunea Alcati. Cântăreaţă a intrat în direct la emisiunea Vorbeşte Lumea însă a făcut o gafă ruşinoasă.

După ce a prins-o pandemia în Bali, unde a stat mai bine de patru luni, până când traficul aerian a fost reluat, Lora a intrat din nou în direct la ”Vorbeşte lumea”, de această dată din Turcia. Cântăreaţă a intrat în direct cu Adela şi Cove din staţiunea Alcati unde s-a retras cu iubitul ei, Ionuţ Ghenu. Intervenţia ei nu a trecut neobservată, însă, căci, aflată în oază de linişte şi trăind firescul relaxării, a uitat să-şi dea jos plasturii de la ochi. S-a ”ocupat” rapid de ei, scoţându-i într-o fracţiune de secundă.

Gafă ruşinoasă pentru Lora. Cum a apărut în direct, la Vorbeşte Lumea

Lora a fost invitată celor doi prezentatori şi a apărut, fericită, în dreptul unei piscine în faţa camerei. A vorbit preţ de câteva secunde, apoi şi-a dat seama că nu e în regulă ceva. Şi-a dat seama şi a pufnit: ”Aoleuuu! Am uitat să-mi dau jos plasturii de la ochi”, a spus Lora, care imediat a făcut ceea ce trebuia. Plasturii au sărit de pe fata într-o fracţiune de secundă.

Lora a povestit apoi planurile pe care le are alături de soţul ei, Ionuţ Ghenu, dar şi ce face momentan în Turcia, într-o nouă vacanţă, doar că de o săptămână acum. Cu doi ani în urmă, în aceeaşi staţiune, a prins-o uraganul! ”E ca-n Bali. Am mai fost acum doi ani aici. Sunt străduţe înguste, decor superb, pe partea cealaltă a mării vezi Grecia. Am fost şi acum doi ani, ne-a prins atunci un uragan”, a povestit Lora. ”Stăm o săptămână, cred că mai venim o tură. Acum suntem şase prieteni. Am mers cu maşinile. Am mers o zi până aici. Am şi oprit. Staţiunea e la două ore de Istanbul. Se merge mai repede cu avionul”, a completat Lora.

Adela Popescu a aruncat glumă, întrebând-o cum e în vacanţă după alte 50 de luni de vacanţă, referire făcând la Bali, unde a stat mult. ”Biroul meu este mobil. Aşa că îmbin ultilul cu plăcutul, lansez produse pe site-ul meu, mai fac un filmuleţ cu ce fac pe aici… Suntem aproape de mare. Suntem cu maşinile, dar eu şi Ionuţ vrem să închiriem un scuter”, a replicat Lora.

Cum arăta Lora în adolescenţă! Pe atunci artistă vasluianca era brunetă

Cum arăta Lora în adolescenţă. La 38 de ani, Lora are o carieră de succes, însă puţină lume ştie cum arată artistă în urmă cu peste 20 de ani. Pe atunci, încă nu era celebra şi nici… blondă.

Lora este din Vaslui, are 38 de ani, o carieră de success şi o ţară întreagă o iubeşte. Lora este una dintre cele mai dorite vedete din România. Fanii sunt atraşi de frumuseţea ei, iar blondă cu siguranţă că nu duce lipsă de admiratori. Cu toate acestea puţini sunt cei care ştiu cum arată Lora înainte de a deveni celebră. De curând, artistă a scos de la naftalină câteva imagini din adolescenţă.

De-a lungul anilor, aspectul ei fizic a avut mult de suferit. Nu mai arăta deloc ca la vârsta adolescenţei, dar nu îi este ruşine să o recunoască. Lora a publicat o fotografie cu ea şi verişorii ei de când avea numai 15 ani. În aceste imagini, artistă este brunetă şi a pozat alături de verişorii ei.

„Era vară, verişorii veniseră în vizită şi eu mă pregăteam să vopsesc balconul. Urma să cânt «Hero» (M. Carey) şi „I just wanna be with you” (E.Type)… pe repeat. Visa mult, visa frumos… Laura mea”, a scris Lora pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *