Prima pagină » Cancan » Gafa făcută de Beni, băiatul de suflet al familiei Sterp. Adolescentul a vrut doar să facă un gest frumos pentru Getuța

Gafa făcută de Beni, băiatul de suflet al familiei Sterp. Adolescentul a vrut doar să facă un gest frumos pentru Getuța

28 mai 2024, 13:42,
în Cancan

Beni, băiatul de suflet al familiei Sterp, s-a ales cu o serioasă muștruluială după ce a încercat să facă un gest frumos pentru Getuța. Adolescentul a vrut să-i facă o surpriză mezinei familiei Sterp însă nu a procedat tocmai corect. Totodată, s-a aflat și din ce cauză nu a participat Beni la nunta Getuței Sterp.

Getuța Sterp este iubită și apreciată de mulți români, iar de când a apărut pentru prima dată în atenția publicului, sora lui Culiță Sterp a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

Gafa făcută de Beni, băiatul de suflet al familiei Sterp

De asemenea, tânăra este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu cei ce o apreciază aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Așa s-a întâmplat și de curând, asta pentru că Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, i-a făcut o surpriză. Mai precis, adolescentul i-a adus câteva cireșe, însă pentru a ajunge la acestea a fost nevoit să întindă mâna peste gardul unei femei, motiv pentru care băiatul a fost certat aspru pentru gestul lui.

Totuși, Getuța Sterp a fost curioasă să afle și care este părerea urmăritorilor ei despre această situație.

„Beni mi-a adus câteva cireșe de la o tanti, care l-a certat foarte urât, pentru că a întins mâna peste gard să ia. Cum vi se pare treaba asta?”, a scris Getuța Sterp, pe pagina personală de Instagram.

De ce a lipsit Beni de la nunta Getuței Sterp

În ziua când Getuța Sterp a ajuns în fața altarului alături de jumătatea sa, o mulțime de persoane i-au fost alături tinerei și partenerului, dar marele absent de la fericitul eveniment a fost chiar Beni, cu toții remarcându-i lipsa acestuia.

Astfel, pentru a lămuri întreaga situație, în cadrul unui interviu, mama Geta a explicat de ce adolescentul nu a fost prezent la nunta Getuței.

„Pe Beni, Getuța l-a invitat la nunta, însă a zis că nu are costum. Nu am dat de el că nu am umblat toată ziua după el că am avut atâta treabă. Dar o să îi ducem, cu siguranță, prăjituri și mâncare, ce rămâne pe aici. De toate o să-i ducem”, a declarat mama Geta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *