Prima pagină » Sport » Gabriela Szabo are coronavirus. Care este starea fostei campioane
Gabriela Szabo are coronavirus. Care este starea fostei campioane

Gabriela Szabo are coronavirus. Care este starea fostei campioane

06 nov. 2020, 12:36,
în Sport

Fosta mare campioană Gabriela Szabo are coronavirus. Anunțul a fost făcut de către aceasta pe pagina sa personală de Facebook. Fosta atletă a spus că are simptome ușoare și că se va izola pentru o perioadă de 14 zile.

De asemenea, aceasta a adăugat că a ținut cont de toate măsurile de prevenție, însă acest lucru nu a fost suficient.

Gabriela Szabo are coronavirus

Szabo a făcut anunțul pe contul personal de Facebook, și i-a îndemnat pe urmăritorii săi să fie extrem de atenți în lupta cu noul coronavirus.

„Îmi pare rău să vă dau vești mai puțîn bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap.

Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: „gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare”. Nu știu ce să mai cred. Aveți grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejați-vă. Să ne auzim cu bine!”, a scris Szabo în postarea să pe Facebook.

Gabriela Szabo a câștigat mandatul de consilier județean de Ilfov

Gabriela Szabo a fost prima candidată pe lista PSD pentru postul de consilier județean.

„Am candidat din partea PSD pentru funcția de consilier județean, am fost prima pe listă susținută de partid. Am fost aleasă consilier județean în urma voturilor, însă așteptăm să se finalizeze întregul proces de votare, ne pronunțăm după”, a declarat Gabriela Szabo pentru FANATIK.RO.

Gabriela Szabo, fostă campioană mondială la atletism, spunea, înaintea votului de duminică, 27 septembrie, că este nevoie de oameni cu experiență în sport.

„Candidez la Consiliul Județean Ilfov. Trebuie oameni de sport care să vorbească limbajul sportului și să îl înțeleagă, dar și să îi atenționeze pe cei care încearcă să schimbe ceva. Eu și Elisabeta Lipă ne implicăm foarte mult în partea administrativă”, era anunțul pe care Szabo îl făcea.

Cine este Gabriela Szabo

Fosta campioană olimpică la atletism Gabriela Szabo are coronavirus. Gabriela a fost medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de vară din anul 2000, la proba de 5.000 m, și cu bronz și respectiv argint la proba de 1.500 m, de la Jocurile Olimpice din 1996 și 2000.

Avea să fie de 11 ori campioană mondială, dintre care 3 titluri de campioană mondială universitară, 4 de campioană mondială în sală și 3 de campioană mondială în aer liber la seniori. A mai obținut un titlu de campioană mondială la junior. Plus vicecampioană olimpică la Atlanta, la 1500 de metri.

În mai 2005, Gabriela Szabó și-a anunțat retragerea din sportul profesionist. De pe 19 august 2013 deține și titlul onorific de Ambasador al turismului Românesc alături de alte 7 personalități din viața culturală și sportivă românească. O funcție importantă a avut-o în Guvernul Ponta, după ce în 2014 a fost numită ministru al Tineretului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`