Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare

10 feb. 2022, 20:46,
în Cancan ultimă oră

Fără a se sfii, soția lui Dani Oțil a mărturisit, destul de serioasă, că își dorește să fie din nou însărcinată. Cum au reacționat fanii de care se bucură în mediul online când au auzit că frumoasa blondină se gândește deja la al doilea copil!

În urmă cu doar cinci luni, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima dată, însă asta nu exclude posibilitatea de a îi face un frățior sau o surioară micuțului Luca Tiago, mai devreme decât oricine s-ar fi așteptat.

Gabriela Prisăcariu: „Vreau să fiu însărcinată iar”

Recent, Gabriela Prisăcariu le-a povestit fanilor că abia la cinci luni după ce a născut pentru prima dată a înțeles de ce îi spuneau toți din jur în perioada în care era însărcinată că are o strălucire aparte. Frumoasa soție a lui Dani Oțil a explicat că pe atunci dormea cât de mult putea și mânca absolut tot ce își dorea, astfel că nu avea vreo problemă, pe când acum, de când îl are pe Luca Tiago este neodihnită și mai mereu ocupată cu el.

Ei bine, surpriza fanilor a venit abia după ce și-a spus „problemele„, astfel că nu s-a sfiit să afirme că își dorește să fie din nou însărcinată, pentru a profita de acea perioadă plină de relaxare.

„Acum am înțeles eu de ce să zice că emani frumusețe când esti însărcinată. Păi da, pentru că dormi cât vrei, te uiți la Netflix, faci tot ce vrei. Acum am cearcăne cât casa, sunt neodihnită, da, vreau să fiu iar însărcinată…”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

Cum au reacționat fanii când au auzit vestea

Marea comunitate de care se bucură soția lui Dani Oțil în mediul online a fost cu adevărat surprinsă de declarațiile pe care le-a făcut aceasta, astfel că nu s-au putut abține să nu reacționeze și de asemenea să interacționeze cu ea.

Ce-i drept, nu este exclus ca în curând sarcina să fie din nou un motiv de fericire în casa celor doi, asta fiindcă în urmă cu mai mult timp, chiar prezentatorul Dani Oțil a declarat în cadrul unei emisiuni că nu se opresc doar la un băiat.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *